Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Burgemeester Irina De Knop opnieuw lijsttrekker voor Lijst Burgemeester in Lennik

Burgemeester Irina De Knop opnieuw lijsttrekker voor Lijst Burgemeester in Lennik

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Burgemeester Irina De Knop opnieuw lijsttrekker voor Lijst Burgemeester in Lennik

In Lennik zal de liberale lijst zoals vorige verkiezingscampagnes onder de naam ‘Lijst Burgemeester’ naar de kiezer trekken. Daarbij heeft het bestuur dit weekend opnieuw  Burgemeester Irina De Knop als lijsttrekker aangeduid.

Met haar jarenlange ervaring in de gemeenteraad, waarvan 13 jaar als burgemeester, is Irina de perfecte kandidaat om onze mooie gemeente te besturen. Irina zet zich voltijds in voor Lennik en ze kent de noden van onze gemeente door en door. Naast de bevoegdheden rond veiligheid is zij ook bevoegd voor financiën, sociale zaken en lokale handel. We staan nu op 1 jaar voor de verkiezingen, en kunnen nu volop werk maken van een inhoudelijk programma en op zoek gaan naar nieuwe kandidaten om onze lijst verder te versterken.”, zegt lokaal voorzitster Isabelle Duerinckx.

Opmaak lijst

“Als burgemeester vind ik vooral dat we samen de gemeente sterker maken.  We hebben sterke uittredende mandatarissen en gemeenteraadsleden, samen met een sterke ploeg lokale talenten. Daarmee voelen we heel goed aan wat er in de gemeente Lennik leeft en wat Lennik in de toekomst nodig heeft. De volgende taak is nu om samen met Eerste schepen Johan Limbourg, gemeenteraadsvoorzitter Karen De Waele en voorzitter Isabelle Duerinckx werk te maken van een zo sterk mogelijke kandidatenlijst. Daarmee gaan we nu aan de slag.”

Verkiezingsprogramma

“Dit weekend gaven we niet alleen de aftrap voor de lokale verkiezingen met de aanduiding van Irina De Knop als lijsttrekker, het was ook het startschot voor de opmaak van ons verkiezingsprogramma”, vult Isabelle Duerinckx aan.

“Want naast de kandidaten is natuurlijk ook de inhoud belangrijk en die willen we samen vorm geven.  Naast de realisaties van de voorbije jaren met sterke investeringen in fietspaden, wegen, de renovatie van het gemeentehuis, de nieuwe feestzaal en de gemeenteschool, willen we natuurlijk verder inzetten op een leefbare, groene, warme gemeente met een rijk verenigingsleven en een sterk handelsapparaat” , sluit Irina De Knop af!

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant

Resultaten Energiebesparende maatregelen 2023

Naar aanleiding van de energieprijzen, die o.w.v. de oorlog in Oekraïne fenomenaal de hoogte ingingen in de zomer van 2022, stevende gemeentebestuur Lennik af op een energiefactuur die van 271.000 euro naar 1.015.000 euro zou stijgen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren