Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Expo Kunst in Lennik ‘Beestig’

Expo Kunst in Lennik 'Beestig'

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Expo Kunst in Lennik ‘Beestig’
Op vrijdag 24 november is iedereen welkom op de openingsnocturne met receptie van het tweede weekend ‘Kunst in Lennik’. Verschillende Lennikse amateurkunstenaars stellen ditmaal hun interpretatie van het thema ‘Beestig ‘ tentoon in de feestzaal Jo Baetens.

Bovendien worden er een 30-tal grappige en originele sculpturen getoond, gemaakt door jonge artiestjes, tijdens een workshop in de bib.

Hierbij komen diverse kunstvormen aan bod zoals literaire werken, schilderijen, sculpturen, installaties, fotografie, bedrukt textiel,… Laat je verrassen door het talent van eigen bodem!

  • Vrijdag 24 november van 21 – 23 uur: Nocturne met receptie
  • Zaterdag 25 november (jaarmarkt) en zondag 26 november telkens van 10 – 18 uur: Expo
  • Zaterdag 25 november (jaarmarkt) en zondag 26 november om 15 uur én 17 uur: een ‘beestig’ leuke live vertelling “Ruzie bij de koeien” door Anne Wyckmans.

 

NIEUW: Neem deel aan de tombola ten voordele van de Warmste Week en maak kans op het kunstwerk “Beestig pikant” van de hand van Marc Segers. De winnaar ontvangt de foto in 60 x 40 cm, met kader en certificaat en zal getekend en genummerd (1/10) zijn. Een onschuldige kinderhand trekt de winnaar op zondag 26/11 na de laatste live vertelling.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant

Resultaten Energiebesparende maatregelen 2023

Naar aanleiding van de energieprijzen, die o.w.v. de oorlog in Oekraïne fenomenaal de hoogte ingingen in de zomer van 2022, stevende gemeentebestuur Lennik af op een energiefactuur die van 271.000 euro naar 1.015.000 euro zou stijgen.

Lees meer »
Buitenschoolse opvang en activiteiten
Roosdaal

Buitenschoolse opvang en activiteiten

Op dit moment zijn de betrokken gemeentediensten (Onderwijs, Huis van het Kind, Welzijn, Cultuur, Jeugd, Sport, Sociaal huis, …) aan de slag met het project Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren