Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Gemeente Lennik organiseert eerste Kerstcorrida op 22 december

Gemeente Lennik organiseert eerste Kerstcorrida op 22 december

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Gemeente Lennik organiseert eerste Kerstcorrida op 22 december

Op vrijdag 22 december kan je deelnemen aan de eerste Lennikse Kerstcorrida in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik. De opbrengst van deze avondloop gaat integraal naar de ‘Warmste Week’ die projecten steunt die bijdragen aan ‘Opgroeien zonder zorgen’.

De Kerstcorrida
Op en rond het Andreus Masiusplein en WCD Den Bleek kan je tussen 19 en 21 uur deelnemen aan de verlichte avondloop. Lopen of wandelen, aan jou de keuze! Het parcours is ongeveer 1 km lang en kan zo vaak als gewenst afgelegd worden. Als extra motivatie kan je deelnemen aan de Strava Challenge waarmee je kans maakt op een mooie prijs.

Wil jij ook, in je beste kerstpak of ludiek verlicht, deelnemen aan deze actie? Schrijf je dan snel in via https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=66600&event=120738#. Deelnemen kost 20 euro per team van 1-5 personen.

Loop je pas op het einde warm voor deze Kerstcorrida, kan je ook op de avond zelf nog zonder voorinschrijving gewoon langskomen én deelnemen.

Gezellige kersmarkt met animatie en optredens
Doorlopend nodigen de Bibliotheek, KBC Bank & Verzekeringen, Rotary Gaasbeek, Rotary Sint-Pieters-Leeuw, Limbourg drinks, Black Lotus, Jobar, Praatcafé ’t Steentje, Steinert Everybody Different en Hof ter Eizeringen je op het A. Masiusplein uit op een gezellige kersmarkt waar je aan hun standjes kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes of leuke gadgets kan scoren.

Wil jij jouw Lennikse vereniging/ organisatie nog inschrijven als standhouder? Mail naar vrije.tijd@lennik.be voor meer info.

Tot slot zijn er optredens en randanimatie waaronder een karikaturist die voor een vrije bijdrage je portret tekent. Doorlopend zal er sfeervolle muziek gespeeld worden.
Van 21-23 uur zorgt Greg S., gekend van o.a. Tomorrowland, voor een stevig feestje. Violinvasion versterkt dit met zijn elektrische viool tussen 21.30 en 22.30 uur.

Warmste acties
Verenigingen, werkgroepen, het Lenniks Middenstandsverbon en het lokaal bestuur organiseren ‘Warme acties’ in aanloop van de Kerstcorrida.

Zo deden volgende Lennikse Verenigingen en werkgroepen al een mooie actie waarvan ze hun opbrengst schonken aan onze actie voor de Warmste Week:

  • De Kwinteliers schonk de opbrengst van de tombola van hun eetfestijn: 150 euro

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant

Resultaten Energiebesparende maatregelen 2023

Naar aanleiding van de energieprijzen, die o.w.v. de oorlog in Oekraïne fenomenaal de hoogte ingingen in de zomer van 2022, stevende gemeentebestuur Lennik af op een energiefactuur die van 271.000 euro naar 1.015.000 euro zou stijgen.

Lees meer »
Boekvoorstelling ‘Galmend Roosdaal’
Roosdaal

Boekvoorstelling ‘Galmend Roosdaal’

Op donderdag 18 april slaat Rausa twee vliegen in één klap: zij presenteren een prachtig lees-kijk- en luisterboek over de Roosdaalse klokken én ze stellen de brochure van de Erfgoeddag, met als thema ‘Thuis’, voor.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren