Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

N-VA+-protest over Openbaar Onderzoek tijdens vakantie

N-VA+-protest over Openbaar Onderzoek tijdens vakantie

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

N-VA+-protest over Openbaar Onderzoek tijdens vakantie
De N-VA+ is niet te spreken over het openbaar onderzoek voor de bouw van sociale woningen op de hoek van de Schoolweg met de K. Keymolenstraat te Lennik dat loopt gedurende de vakantieperiode. Een openbaar onderzoek dient om de bevolking de kans te geven standpunten, bezwaren en opmerkingen aan het bestuur kenbaar te maken over het project. Hiervoor dient men het dossier eerst te gaan inzien op het gemeentehuis, of via het omgevingsloket, met uitzondering van de bouwplannen zelf. Gezien dit inzagerecht in de vakantieperiode valt zullen veel burgers de kans niet krijgen hun eventuele bezwaren en opmerkingen over het project kenbaar te maken. Dit is voor ons onaanvaardbaar. De N-VA+ hekelt dan ook de timing van het openbaar onderzoek.

Gronckelhuis

De N-VA+ is zeker niet gekant tegen de bouw van de sociale woningen zolang dit gebeurt volgens de voorgeschreven wetten en reglementen Weliswaar vinden de N-VA het bijzonder spijtig dat het oorspronkelijke project dat jaren geleden werd uitgewerkt ) niet behouden werd. Hierbij bleef de woning “Het Gronckelhuis” behouden en ingepast in de bouw van minstens zeven sociale woningen (met parking en groenvoorziening).

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant

Resultaten Energiebesparende maatregelen 2023

Naar aanleiding van de energieprijzen, die o.w.v. de oorlog in Oekraïne fenomenaal de hoogte ingingen in de zomer van 2022, stevende gemeentebestuur Lennik af op een energiefactuur die van 271.000 euro naar 1.015.000 euro zou stijgen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren