Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Werken in Lennik op de N282

Werken in Lennik op de N282

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Werken in Lennik op de N282
Deze zomer zijn er belangrijke asfalteringswerken op de N282 gepland. Ze geven het centrum van Lennik een mooie opknapbeurt. Naar aanleiding van het plaatsen van nieuwe asfalt op de Alfred Algoetstraat zal de doortocht door Lennik centrum in augustus belemmerd zijn. Er wordt gewerkt in volgende straten: Markt / Alfred Algoetstraat (N282) in Sint-Kwintens-Lennik vanaf het kruispunt met de Gustaaf Van der Steenstraat tot en met het kruispunt met de Frans Van der Steenstraat en de Kroonstraat, over een afstand van 400 meter. Vanaf maandag 7 augustus tot eind september 2023 duren de werken en zal er hinder zijn. Alles hierover lees je op https://wegenenverkeer.be/lennik.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
Pepingen keurt afgezwakte CD&V motie voor jonge landbouwers goed. CD&V diende op de gemeenteraad van maart 2024 een motie in om de bekommernissen van de jonge landbouwers te ondersteunen.
Lennik

Uilenwandeling

Natuurpunt Lennik houdt op zaterdag 16 maart een rustige avondwandeling van ongeveer 4 km waarbij er geluisterd wordt naar uilengeluiden.

Lees meer »
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Markt van de Smaak in Roosdaal
Roosdaal

Markt van de Smaak in Roosdaal

Op zondag 26 mei organiseren de provincie Vlaams-Brabant, Streekproducten Vlaams-Brabant vzw, de gemeente Roosdaal en LEADER Pajottenland een nieuwe editie van Markt van de Smaak, deze keer in Roosdaal.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren
  • Adverteren