Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

122 dieren deden mee aan Beestenboel

122 dieren deden mee aan Beestenboel

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

122 dieren deden mee aan Beestenboel

Liedekerke zocht het mooiste, grappigste, coolste dier met het mooiste verhaal en ontdekte maar liefst 122 topbeestjes en hun baasjes Inwoners van Liedekerke en hun huisdier deden massaal mee aan de wedstrijd ‘Beestenboel’, de leukste dierenwedstrijd van Liedekerke en Vlaanderen.

Voor deze wedstrijd – voor het eerst georganiseerd – dongen maar liefst 122 eigenaars en hun beestjes mee. Dit in vijf categorieën: ‘Mooiste dier’, ‘Dier met een hoekje af’, ‘Coolste trucje’, ‘Grappigste dier’ en ‘Mooiste verhaal’. Binnen het thema ‘Mooiste dier’ werden vijf winnaars geselecteerd: een hond, kat, konijn, paard, kip en ‘overige’.

Binnen de andere thema’s werd er telkens 1 winnaar gekozen. De wedstrijd liep van 20 juli tot 31 augustus 2023. Inwoners konden deelnemen door foto’s of video’s in te sturen via de gemeentelijke website. Er zaten enkele pareltjes tussen. Het werd geen makkelijke, maar wel heel leuke klus voor de jury, namelijk de vier dierenartsen die Liedekerke rijk is.

Voor schepen van Dierenwelzijn, Katia Segers, mikt deze wedstrijd erop alle dierenliefhebbers van Liedekerke samen met hun huisdier bijeen te brengen in een hartverwarmend project. ‘Want dieren betekenen voor zovele mensen zoveel: vriendschap, verbondenheid, troost, het tegengaan van eenzaamheid, ja zelfs geluk.’

De prijsuitreiking vond plaats op Werelddierendag, 4 oktober.

Elk winnend dier ontving een leuk geschenk op maat.

De winnaars zijn:

Mooiste hond: Violet, Mooiste Kat: Flo, Mooiste konijn: Bruintje, Mooiste kip: Chef, Mooiste paard: Sioen, Mooiste dier overig: varkens Maggie, Kastaar en Britney, Dier met een hoekje af: Floki, Coolste trucje: Boris, Grappigste dier: Joey, Mooiste verhaal: Wimbeldon

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Aankoop extra noodwoning
Affligem

Aankoop extra noodwoning

Het Lokaal Bestuur Affligem beschikt over 3 noodwoningen. Twee daarvan staan in de deelkern Teralfene (Daalstraat 9 – 11) en één in de deelkern Essene (Ternatsestraat 69). Deze drie woningen zijn oudere woningen die stilaan aan renovatie toe zijn.

Lees meer »
Buitenschoolse opvang en activiteiten
Roosdaal

Buitenschoolse opvang en activiteiten

Op dit moment zijn de betrokken gemeentediensten (Onderwijs, Huis van het Kind, Welzijn, Cultuur, Jeugd, Sport, Sociaal huis, …) aan de slag met het project Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren