Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Concessiehouder catering evenementen gezocht in Puyenbroeck, De Gavers en De Ster

Concessiehouder catering evenementen gezocht in Puyenbroeck, De Gavers en De Ster

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Concessiehouder catering evenementen gezocht in Puyenbroeck, De Gavers en De Ster

De Provincie Oost-Vlaanderen zoekt een concessiehouder die de komende jaren kan instaan voor de catering voor bezoekers, artiesten en werknemers op evenementen op haar provinciale domeinen. Het gaat specifiek om grote evenementen die de Provincie organiseert op de domeinen Puyenbroeck (Wachtebeke), De Gavers (Geraardsbergen) en De Ster (Sint-Niklaas).

De Provincie Oost-Vlaanderen beschikt over verschillende recreatiedomeinen die een toegangspoort zijn voor toerisme en recreatie in de ruime regio. Ze wil zoveel mogelijk burgers de kans geven te genieten van het recreatie-aanbod op de provinciale domeinen. De Provincie organiseert op deze domeinen activiteiten en evenementen voor een groot publiek. Die lokken diverse groepen zoals families met kinderen, jongeren en senioren.

Domeinoverschrijdende opdracht voor catering grote evenementen

Voor de periode van 1 juni 2024 t.e.m. 31 december 2028, tweemaal verlengbaar met een jaar, zoekt de Provincie een concessiehouder. Die zal instaan voor de catering op de grootste evenementen (minstens duizend bezoekers) die door de Provincie worden georganiseerd op de domeinen Puyenbroeck, De Gavers en De Ster. Enkele voorbeelden zijn Popeiland (Puyenbroeck), Halloween (De Gavers) en Putteke Winter (De Ster).

Het gaat om één domeinoverschrijdende opdracht, in de vorm van een concessieovereenkomst, die het leveren, faciliteren en verzorgen van de cateringomvat tijdens deze grote events.

Interesse?

Het is een vrije oproep, waarop elke geïnteresseerde kandidaat zich kan inschrijven. Meer informatie, inclusief een gedetailleerde opdrachtomschrijving en contactinformatie per domein, vind je op de webpagina.

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen tot en met 10 maart 2024.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Voel je thuis op Erfgoeddag
Oost-Vlaanderen

Voel je thuis op Erfgoeddag

Op zondag 21 april is het opnieuw Erfgoeddag. Die dag staat dit jaar in het teken van ‘thuis’. Wat dat in Oost-Vlaanderen inhoudt, kan je ontdekken op de provinciale locaties Scheepswerven Baasrode, Archeocentrum Velzeke en Huysmanhoeve Eeklo.

Lees meer »
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »