Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Gezocht: Concessiehouder voor brasserie en beach bar in De Ster

Gezocht: Concessiehouder voor brasserie en beach bar in De Ster

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Gezocht: Concessiehouder voor brasserie en beach bar in De Ster

De Provincie zoekt een enthousiaste en ondernemende uitbater voor een horecaconcessie in het provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas. De uitbating moet in 2025 operationeel zijn.

Concessie in twee delen

De concessie bestaat uit twee opdrachten op twee verschillende percelen:

  • de uitbating van een brasserie in de nieuwe sporthal en inkomgebouw (Stella Nova) van het domein en het beheer van de drankautomaten in de minigolf en petanquehal.
  • de uitbating van een horecapunt (beach bar) bij de strandzone in de lente en zomer gekoppeld aan een mobiel horecapunt in het domein.

Inschrijvers kunnen kiezen voor één van de twee percelen of de twee samen. 

De totstandkoming van de concessieovereenkomst gebeurt in verschillende stappen waarbij er maximaal ruimte wordt voorzien voor onderhandelingen.

De duur van de overeenkomst bedraagt minimaal 9 en maximaal 18 jaar. De uitbating moet volledig operationeel zijn in de periode 1 januari – 1 april 2025. De opstartdatum wordt bepaald in onderling overleg in functie van de werken van de nieuwbouw en de afhandeling van de gunningsprocedure.

Infomoment

Geïnteresseerde kandidaten kunnen deelnemen aan een plaatsbezoek/infomoment op donderdag 16 mei om 10 uur.

Op dit infomoment krijg je toelichting over de concessie en de wensen van de opdrachtgever en kan je bijkomende vragen stellen.

Interesse?

Meer informatie, inclusief een gedetailleerde opdrachtomschrijving en contactinfo, vind je op de webpagina.

Domein De Ster

De Ster is een provinciaal recreatiedomein van ongeveer 100 ha in Sint-Niklaas. Het domein zet in op een recreatieve vrijetijdsbesteding voor een ruim publiek. In het Waasland gaat jong en oud naar De Ster voor ontspanning, spel en waterrecreatie.

In het domein ligt een roeivijver (20 ha) en een kleine visvijver (3 ha). Daarnaast beschikt het domein over een strandzone bij de zwemvijver, speeltuin, kinderboerderij, petanquehal en strandbar. Aan de kant van de sportzone vind je een sporthal, evenemententerrein, aquarena en minigolfterrein. Jaarlijks bezoeken gemiddeld 430.000 bezoekers het domein, waarbij de zomer de drukste maanden zijn.

Elk seizoen valt er wel wat te beleven in De Ster. Er worden tal van evenementen georganiseerd, zowel in eigen beheer (Putteke Winter) als door externen (Ijsberenduik, Steratlon, Circus Barones …). Daarnaast vinden ook nog tal van andere, kleinere activiteiten plaats zoals schoolsportdagen, (water)sportkampen, wandelingen, teamdagen, … Dit zorgt voor een grote, diverse groep van bezoekers en dus ook een mooi potentieel voor de horecaconcessie.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant