Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe muziek van Poot & Vijverman

Nieuwe muziek van Poot & Vijverman

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe muziek van Poot & Vijverman

Poot & Vijverman bezingen de verboden liefde

Poot & Vijverman, het muzikale duo achter de ontroerende nieuwe single ‘Vergeet Me’, deelt een kijkje achter de schermen van hun laatste werk. Kristof Poot en Koen Vijverman, vonden het tijd om na het succes van ‘Tijd en Boterhammen’ nieuw werk te lanceren.

Kristof licht toe: “Met ‘Vergeet Me’ wilden we een verhaal vertellen dat echt resoneren zou. “Het gaat over de schoonheid en pijn van liefde, iets waar iedereen zich wel eens kan in herkennen.”

Uniek aan de creatie van ‘Vergeet Me’ is de samenwerking met andere muzikanten die het duo dierbaar zijn. “Voor dit nummer hebben we samengewerkt met enkele ongelooflijk getalenteerde muzikanten die ons nauw aan het hart liggen. Hun bijdrage heeft de emotionele diepte en rijkdom van het lied naar een hoger niveau getild,” verklaart Koen. “Het was een ware eer om met zulke gepassioneerde artiesten te mogen werken!”

De reactie van ons publiek tijdens live optredens bevestigt de herkenning die ‘Vergeet Me’ met zich meebrengt. “Hoe het nummer hen persoonlijk raakt, is ongelooflijk ontroerend. Het bevestigt dat we allemaal wel eens te maken hebben met een liefde die niet mogelijk is” zeggen de heren.

Beschikbaar op alle grote streaming platforms vanaf vrijdag 3 mei 2024, nodigt ‘Vergeet Me’ luisteraars uit om zich onder te dompelen in een verhaal van liefde, verlies, en de veerkracht van het menselijk hart

Sinds vandaag opgenomen in de officiële NEW MUSIC FRIDAY PLAYLIST op Spotify

Zang/Piano: Kristof Poot

Zang/Gitaar: Koen Vijverman

Gitaar: Bram Van Den Berghe

Drum: Laurens De Schutter

Bas: Stijn Tondeleir

Sax: Bjorn Verschoore

Bugel: Yves Fernandez

Tekst en muziek: Kristof Poot & Koen Vijverman

Producer: Bram Van Den Berghe

Voor meer informatie over Poot & Vijverman, inclusief toekomstige optredens en nieuwe releases, volg het duo op www.pootenvijverman.be en https://www.facebook.com/PootEnVijverman

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Wind in de zeilen op Vlaamse Open Molendag
Oost-Vlaanderen

Wind in de zeilen op Vlaamse Open Molendag

Zondag 28 april is het Vlaamse Open Molendag. Breng een bezoek aan de prachtige molens van Provincie Oost-Vlaanderen: laat de molenaar of molengids vertellen, geniet van demonstraties en proef van het lekkers.

Lees meer »
'Herzele Zingt!’ tijdens Vlaanderen Feest!
Herzele

‘Herzele Zingt!’ tijdens Vlaanderen Feest!

De burchtweide wordt op donderdag 11 juli 2024 een feestweide met ‘Herzele Zingt’. Het muzikale evenement, dat ondertussen zowat traditie geworden is, wordt ook dit jaar georganiseerd ter gelegenheid van ‘Vlaanderen Feest!’.

Lees meer »