Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Samen zoeken naar het verleden van Wortegem

Samen zoeken naar het verleden van Wortegem

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Samen zoeken naar het verleden van Wortegem

Foto: Copyright So-lva Archeologie

Ben je inwoner van Wortegem-Petegem en heb je er altijd al eens van gedroomd om archeoloog te zijn? Schrijf je dan in voor het weekend van 27-28 april en ga samen met de buurt op zoek naar het verleden van Wortegem. Meer info: https://www.so-lva.be/projecten/vierkante-meter/

Iedereen heeft toch wel al eens gedroomd om Indiana Jones te zijn? Tijdens het weekend van 27-28 april krijg je de kans om een klein archeologisch onderzoek uit te voeren in je eigen tuin of op een publieke plaats in het dorpscentrum. Onder begeleiding van archeologen graven we zelf een putje van 1 m² uit en onderzoeken we de bodem.
We starten op 27 en 28 april telkens om 9u aan Feestzaal Gemeentehuis (Waregemseweg 35, 9790 Wortegem-Petegem) bij een opstartmoment met koffiekoek. Zondag om 16u30 beëindigen we daar het weekend met een drankje en bespreken we samen de eerste resultaten.
Hieronder nog een kort vragenlijstje om de nodige informatie te verzamelen over jullie deelname. Die informatie hebben we nodig om de opgraving tot in de puntjes voor te bereiden.
Ontdek samen met je buurt de geschiedenis van Wortegem en bouw samen aan de toekomst!

Opgelet: omwille van praktische redenen worden enkel putjes aangelegd in Wortegem. Deelnemers uit deelgemeenten kunnen deelnemen bij mensen uit Wortegem of kunnen een putje uitgraven op terreinen van de gemeente.

Uw contactgegevens worden gebruikt voor correspondentie over het vierkante meter project en worden bewaard voor de duur van het project.  De resultaten van deze bevraging worden enkel gebruikt voor de administratieve afwikkeling van het project, en worden op geen enkele manier verspreid. De organisatie verwerkt uw gegevens conform de privacywetgeving en neemt daarbij uw rechten strikt in acht. Voor meer informatie hierover kijkt u op www.so-lva.be/privacy. U vindt daar ook het contactadres voor al uw vragen hieromtrent.
 
Meer info over het project vind je hier: https://www.so-lva.be/projecten/vierkante-meter/
 
 
Voor vragen kan u terecht op archeologie@so-lva.be 
 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant