Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Gemeentebestuur Galmaarden bedankte haar vrijwilligers

Gemeentebestuur Galmaarden bedankte haar vrijwilligers

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Gemeentebestuur Galmaarden bedankte haar vrijwilligers

Van 2 tot 10 maart was het de week van de vrijwilliger, een periode waarin extra aandacht wordt besteed aan de mensen die elke keer weer het beste van zichzelf geven, voor anderen.

Om dit te vieren, organiseerde het lokaal bestuur van Galmaarden op 15 maart een receptie voor al haar vrijwilligers in het GC Baljuwhuis.

Vandaag telt de gemeente meer dan 300 vrijwilligers, waarvan het takenpakket heel verschillend is. Er waren o.a. schil- en leesouders en grootouders aanwezig, vrijwillige brandweerlieden, mensen die helpen tijdens de voedselbedeling of het dorpsrestaurant, die zich inzetten voor de minder mobielecentrale, die instaan voor onze senioren via de boodschappen- of gezelschapsdienst, die zorgen voor de voor- en naschoolse kinderopvang, die helpen tijdens heel wat jeugdactiviteiten gaande van Superkindjesdag tot Ezelsoor, en nog zo veel meer…

De week van de vrijwilliger is het ideale moment om onze waardering voor het werk van onze vrijwilligers uitdrukkelijk uit te spreken.” aldus schepen Marleen Merckaert. “Wij zijn er ons van bewust dat hun hulp en inzet een optimale dienstverlening mogelijk maken. Daarom willen we onze vrijwilligers van harte danken! We hopen dat we deze samenwerking nog lang zullen kunnen voortzetten en dat wij ook in de toekomst van elke activiteit een feest kunnen maken voor onze burgers.

De vrijwilligers konden genieten van een hapje en een drankje en live entertainment.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Boekvoorstelling ‘Galmend Roosdaal’
Roosdaal

Boekvoorstelling ‘Galmend Roosdaal’

Op donderdag 18 april slaat Rausa twee vliegen in één klap: zij presenteren een prachtig lees-kijk- en luisterboek over de Roosdaalse klokken én ze stellen de brochure van de Erfgoeddag, met als thema ‘Thuis’, voor.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand