Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Eindejaarsactie Liever Lokaal van Gooik

Eindejaarsactie Liever Lokaal van Gooik

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Eindejaarsactie Liever Lokaal van Gooik

De gemeente Gooik lanceert samen met lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant de eindejaarsactie ‘Liever Lokaal’.
Bij iedere aankoop bij één van de deelnemende handelaars maken klanten kans op één van de twee fantastische e-bikes, geschonken door de provincie Vlaams-Brabant.
De actie loopt van 9 december 2023 tot en met 15 januari 2024 via de wedstrijdapp www.ikkooplokaal.app of de deelnameformulieren bij de handelaars.

Gunther De Wilde, burgemeester en schepen van Lokale Economie, steunt de actie:
“We zetten de lokale handelaars graag in de kijker. Lokale handelszaken zorgen voor ontmoeting, werkgelegenheid, levendigheid, innovatie, … en zijn dus heel belangrijk voor een gemeente.
In Gooik is er een mix van handelszaken: horeca, mode, dienstverlening, voedingswaren, … We zetten dan ook in op een goede samenwerking. En dat kan met de actie ‘Liever Lokaal’.

16 Gooikse handelaars nemen deel. Je herkent ze aan de affiche in hun zaak of etalage. Als klanten hier een aankoop doen, kunnen ze de unieke QR-code van deze handelaar scannen of een deelnameformulier invullen. Zo maken ze kans op een mooie prijs: een e-bike, een boodschappentas of een Gooikse waardebon. We hopen dan ook dat heel wat inwoners hun eindejaarsinkopen in eigen gemeente doen en de handelaars steunen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de handelszaken blijven groeien en bloeien en dragen we bij aan de levendigheid van onze dorpen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant