Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Er is een nieuwe schepen in Ternat

Er is een nieuwe schepen in Ternat

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nele Vandenbulcke schepen

De nieuwe meerderheidspartijen CD&V-Volks, N-VA en Open VLD hadden op donderdag 27 juli een extra gemeente- en OCMW-raad samengeroepen. Dit om opnieuw een motie van wantrouwen in te dienen tegen schepen en voorzitter van het Bijzonder Comité Sociale Dienst OCMW Anna Parys.

Op de vorige gemeenteraad waren met zo’n motie reeds de andere schepenen van Voor Ternat vervangen door N-VA en Open VLDers. Voor Anna Parys was men echter vergeten om een vervanger op het document aan te duiden.

Deze keer is dat dus wel gelukt en Nele Vandenbulcke (N-VA) wordt zo Voorzitter van het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst-OCMW en schepen. Vandenbulcke was tot voor kort financieel specialist voor een bedrijf te Aalst, maar nam haar ontslag om zich zo volledig aan haar nieuwe taak wijden.

Yaëlle D' Hoe tijdelijk gemeenteraadslid

Tijdens de gemeenteraad legde Yaëlle D’Hoe van Voor Ternat de eed af als gemeenteraadslid. Zij vervangt Inez Swaelens tijdens haar ouderschapsverlof. 

Professioneel is D’Hoe bemiddelaar Intensieve Dienstverlening Anderstaligen bij de VDAB.

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Hyacint-je-mee?
Pajottenland

Hyacint-je-mee?

De Natuurpuntafdelingen uit de regio Pajottenland & Zennevallei willen dit voorjaar zoveel mogelijk waarnemingen van boshyacinten (wilde hyacinten) verzamelen

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant