Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Laetitia en Frederic nieuwe concessiehouders van de Kring in Herne

Laetitia en Frederic nieuwe concessiehouders van de Kring in Herne

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Laetitia en Frederic nieuwe concessiehouders van de Kring in Herne

Na een lange procedure werden Laetitia Indekeu en Frederic Herman uit Tollembeek aangesteld als de nieuwe concessiehouders van café De Kring in het centrum van Herne. Ze vermoeden dat ze in februari of ten laatste in de maand maart 2024 de deuren van hun zaak zullen kunnen openen. Goed nieuws is tevens dat er een groot terras komt voor de zaak.

Een tijdje terug kocht de gemeente Herne café De Kring dat al een tijdje leeg stond. “Wij hebben een hele procedure opgestart om een nieuwe concessiehouder te vinden. Ze waren eerst met vier kandidaten, toen nog met twee en uiteindelijk werden Laetitia en Frederic als kandidaat weerhouden”, legt burgemeester Kris Poelaert uit.

Verenigingsleven

Ze hopen dat vele verenigingen uit Herne terug de weg vinden naar hun café en de achterliggende zaal. De vermoedelijke openingsuren: maandag in de namiddag open, donderdag, vrijdag van 12 tot 01 uur, zaterdag en zondag open van 10 tot 01 uur.

Foto Marc Colpaert: Laetitia en Frederic met Burgemeester Poelaert en het schepencollege van Herne.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Hyacint-je-mee?
Pajottenland

Hyacint-je-mee?

De Natuurpuntafdelingen uit de regio Pajottenland & Zennevallei willen dit voorjaar zoveel mogelijk waarnemingen van boshyacinten (wilde hyacinten) verzamelen

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant