Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Lokale kerstmarkt bracht 1500 euro op voor Krok en Ko

Lokale kerstmarkt bracht 1500 euro op voor Krok en Ko

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Lokale kerstmarkt bracht 1500 euro op voor  Krok en Ko

Lokale kerstmarkt bracht 1500 euro op voor nieuwe Krok en Ko vestiging in Sint-Pieters-Leeuw

1500 euro, dat bracht de pop-up kerstmarkt in het Vlaams Huis in Halle op voor de nieuwe Krok en Ko vestiging in Sint-Pieters-Leeuw. Dat laat Vlaams Parlementslid en initiatiefnemer Jeroen Tiebout weten bij de overhandiging van het mooie bedrag aan Krok en Ko.

“Het Vlaams Huis Halle heeft een warm hart voor onze regio en dit soort mooie initiatieven. Met grote dank aan de vele lokale ondernemingen, de vele bezoekers en medewerkers, kunnen we 1500 euro schenken aan Krok en Ko! Die organisatie opent binnenkort een tweede lunchbar die uitgebaat wordt door mensen met een beperking van vzw De Poel.” aldus Jeroen Tiebout.

Tijdens het weekend van 15, 16 en 17 december vond in het Vlaams Huis in Halle een kerstmarkt plaats ten voordele van Krok en Ko. Jeroen Tiebout en medewerkster Agnetha Cnudde waren de drijvende krachten achter het evenement en brachten heel wat lokale ondernemingen samen onder 1 dak. Zo stonden Tiena Lab, Atel’J, Ateljee D, Dress DT, Petit Louti, Kindersnoetjes, Gudrun Ceramics, Madame Cachet, Creations by Els De Bille, Vocal Entertainment, De Vandaag, Cocorico Alsemberg dat weekend zij aan zij met al hun creaties.

En die aanpak loonde, heel wat bezoekers wisten de weg te vinden naar het lokaal op de Ninoofsesteenweg 60a in Halle (de oude fotografiewinkel Tuerlinckx). De verkoop van drank en vrijwillige giften van de deelnemende lokale handelaars zorgden voor een mooi duwtje in de rug van Krok en Ko.

Die eerste inclusieve lunchbar is in Itterbeek alvast een groot succes. Binnenkort opent daarom een tweede lunchbar in het oude gemeentehuis van Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw). Ook daar zullen mensen met een beperking de croque-monsieurs bakken en aan de kassa staan. De 1500 euro is alvast welkom voor de inrichting ervan!

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant