Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe lokalen voor Chiro Snoopy uit Sint-Pieters-Leeuw

Nieuwe lokalen voor Chiro Snoopy uit Sint-Pieters-Leeuw

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe lokalen voor Chiro Snoopy uit Sint-Pieters-Leeuw
Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw investeert in vrijetijdsinfrastructuur. Na KLJ Vlezenbeek wordt alles in het werk gesteld om ook Chiro Snoopy onder te brengen in degelijke jeugdlokalen. Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw voorziet een nieuwbouw die voldoet aan alle hedendaagse eisen en normen. De bouw zal in het najaar van start gaan. Tijdens de werken krijgt Chiro Snoopy een tijdelijk onderkomen in de voetbalinfrastructuur op de site in de Pijnbroekstraat van voetbalclub Leeuw-Brucom. De Chiro neemt zijn tijdelijke intrek reeds na het zomerkamp in: de kinderen zullen er na het kamp opgehaald kunnen worden en zo kan het kampmateriaal onmiddellijk gestockeerd worden in de berging op de site van Leeuw-Brucom. Het is ook de gelegenheid voor ouders om een eerste keer kennis te maken met de site. Hiermee willen alle betrokkenen de impact op de werking van de Chiro zo klein mogelijk houden.

Chiro Snoopy is Leeuw-Brucom en het gemeentebestuur zeer dankbaar

Jeroen François, voorzitter van de raad van bestuur van vzw Chiro Snoopy : “In naam van de (hoofd)leiding, de kinderen en Vzw Chiro Snoopy zijn wij bijzonder opgetogen dat we een tijdelijk onderkomen vinden op de voetbalterreinen van Brucom. Wij zijn Leeuw Brucom en het gemeentebestuur zeer dankbaar dat wij vanaf augustus dit jaar van zowel de velden als de kantine & kleedkamers gebruik kunnen maken. Wij hopen natuurlijk wel dat deze tijdelijke situatie beperkt blijft tot één jaar en dat we in 2024 naar onze splinternieuwe lokalen kunnen verhuizen!” Gedurende een langere periode zullen zowel Chiro Snoopy als de voetbalclub twee keer per week gebruikmaken van de site. Om een vlotte samenwerking te garanderen, zijn er duidelijke afspraken gemaakt tussen Leeuw-Brucom, Chiro Snoopy en het gemeentebestuur.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Groen Pajottenland schuift 3 kandidaten naar voor
Pajottenland

Groen Pajottenland schuift 3 kandidaten naar voor

Tijdens de verkiezingen op 9 juni 2024 zijn Alwin Loeckx uit Gooik en Hendrik Schoukens uit Lennik kandidaten voor Groen, op de 5de plaats voor het Vlaams parlement en de 12de plaats voor het Europees parlement. Veerle Leroy uit Beersel is kandidaat op de 2de plaats voor het federaal parlement en wil zich vanuit de nabije Zennevallei inzetten voor het Pajottenland, zoals ze dat vroeger al gedaan heeft als voormalig schepen van o.a. leefmilieu.

Lees meer »
Hyacint-je-mee?
Pajottenland

Hyacint-je-mee?

De Natuurpuntafdelingen uit de regio Pajottenland & Zennevallei willen dit voorjaar zoveel mogelijk waarnemingen van boshyacinten (wilde hyacinten) verzamelen

Lees meer »
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »