Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe website KINDERSTREKEN

Nieuwe website KINDERSTREKEN

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe website KINDERSTREKEN

Vanaf vandaag hebben ouders en andere liefhebbers van het familieaanbod in de regio ZENDER (cultuurregio Pajottenland & Zennevallei) toegang tot alle informatie en tickets voor familietheater en films op één handige locatie. De vernieuwde website www.kinderstreken.be maakt het eenvoudiger dan ooit om de leukste films en voorstellingen voor kinderen te vinden en tickets te bestellen.

Cultuurregio Zender

Met Kinderstreken willen alle cultuurhuizen van Cultuurregio ZENDER ‘jong’ publiek laten proeven van jeugdtheater en -films op verschillende leuke plekken in de streek Pajottenland & Zennevallei.
 
Familietheater en -films zijn een geliefd uitstapje bij gezinnen, maar het plannen ervan kan soms een uitdaging zijn. Verspreide informatie, verschillende verkooppunten en lange zoektochten kunnen het proces bemoeilijken. www.kinderstreken.be staat live vanaf 8 november en is speciaal ontworpen om deze problemen op te lossen en ouders te helpen om kindvriendelijke culturele evenementen in de regio te vinden.
 
De website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt een schat aan informatie over aankomende familietheater- en filmvoorstellingen.

De website biedt heel wat voordelen

  • Gecentraliseerde Informatie: Gebruikers kunnen eenvoudig scrollen door de uitgebreide kalender van kindertheater- en filmvoorstellingen, inclusief beschrijvingen, datums, tijden en locaties.
  • Online Ticketverkoop: Tickets van diverse huizen kan je tegelijk en direct via de website aanschaffen, waardoor ouders kostbare tijd besparen.
  • Filteropties: Ouders kunnen filteren op leeftijdsgroep, genre en locatie, zodat ze snel de meest geschikte evenementen voor hun kinderen vinden.
  • Nieuws en Updates: De website biedt ook nieuws, artikelen en updates over de nieuwste familietheater- en filmproducties in de regio. 

“Met Kinderstreken willen we de drempel naar film en theater in de regio verlagen en ouders helpen bij het plannen van leuke en educatieve uitstapjes voor hun kinderen. We hopen dat deze website snel ontdekt wordt door de gezinnen in onze regio en dat het bijdraagt aan de groei van de kinderkunst en -cultuur.” – Nick Hollemans, programmator familie CC Coloma, Sint-Pieters-Leeuw
 
“Kinderstreken is een mooi voorbeeld van hoe het gedeeld ticketingsysteem de samenwerking tussen podiumhuizen versterkt en het gebruiksgemak voor de cultuurliefhebber vergroot. Aanbod en tickets in diverse huizen tegelijk kunnen kiezen en aankopen op 1 plek en via 1 account, daar zit toekomstmuziek in.” – Jan Jambon, Vlaams minister van Cultuur

Digitaal Podium: betere klantervaring met gedeeld ticketingsysteem

Dit initiatief wordt ondersteund door het project Digitaal Podium van Cultuurconnect. Samen met 3 pilootgroepen in stad Gent, regio’s Zuidwest en ZENDER werkt Cultuurconnect aan de implementatie van een digitale basisinfrastructuur op maat van de huizen. Digitaal Podium biedt podiumhuizen een gedeelde ticketingoplossing met website-integratie met het oog op meer gebruiksvriendelijkheid voor zowel de huizen die samenwerken als voor de cultuurbezoekers van de huizen. De website kinderstreken.be is een van de toepassingen als hefboom voor samenwerking in een stad of regio of een groep van cultuurhuizen met een gedeelde ambitie. 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Groen Pajottenland schuift 3 kandidaten naar voor
Pajottenland

Groen Pajottenland schuift 3 kandidaten naar voor

Tijdens de verkiezingen op 9 juni 2024 zijn Alwin Loeckx uit Gooik en Hendrik Schoukens uit Lennik kandidaten voor Groen, op de 5de plaats voor het Vlaams parlement en de 12de plaats voor het Europees parlement. Veerle Leroy uit Beersel is kandidaat op de 2de plaats voor het federaal parlement en wil zich vanuit de nabije Zennevallei inzetten voor het Pajottenland, zoals ze dat vroeger al gedaan heeft als voormalig schepen van o.a. leefmilieu.

Lees meer »
Hyacint-je-mee?
Pajottenland

Hyacint-je-mee?

De Natuurpuntafdelingen uit de regio Pajottenland & Zennevallei willen dit voorjaar zoveel mogelijk waarnemingen van boshyacinten (wilde hyacinten) verzamelen

Lees meer »
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »