Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Pop-up vrijetijdsbalie in bibliotheek

Pop-up vrijetijdsbalie in bibliotheek

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Pop-up vrijetijdsbalie in bibliotheek

Ontmoeting en beleving staan voorop in Dilbeek, daarom blijft Westrand doorlopend open tijdens de zomermaanden. De zomermaanden zijn de ideale tijd om te ontspannen en te ontmoeten. Twee werkwoorden die gemeente Dilbeek belangrijk vindt en heel graag wil stimuleren. Om inspiratie op te doen over het rijke vrijetijdsaanbod in Dilbeek, kan je tijdens de zomer terecht in de bibliotheek van Dilbeek centrum. 

Het zomert in Westrand

Het onthaal van Westrand opent daar namelijk een pop-up vrijetijdsbalie. Je kan er langs gaan voor heel wat informatie. Zo word je bijvoorbeeld geholpen met vragen over de zomercafé’s, het kampaanbod, sportmogelijkheden en toeristische bezienswaardigheden. Maar natuurlijk kan je er ook terecht met je vragen over het programma van het nieuwe cultuurseizoen, ticketverkoop of het huren van lokalen voor vergaderingen of andere activiteiten. In tegenstelling tot de afgelopen jaren zijn er geen sluitingsdagen tijdens de zomermaanden en blijft het onthaal open volgens de normale openingsuren.

Westrand wil 50 jaar na de eerstesteenlegging nog steeds een plek van ontmoeting zijn. In en rond het unieke gebouw is het dan ook fijn vertoeven. In de onmiddellijke omgeving is het heerlijk wandelen in de Wolfsputten, kan je genieten van de vele tricks van de skaters of een balletje gooien op de petanque-terreinen. Tijdens de openingsuren is ook de bib een warme ontmoetingsplek of zorgt het Westrandgebouw voor afkoeling door de coole betonnen architectuur. Je kan ook je dorst lessen bij Lou’s Plek of Zilt Apero Club.

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Zomerbar Hoeve Heierveld
Asse

Zomerbar Hoeve Heierveld

Hoeve Heierveld is een kleinschalige zorghoeve van het MPC Sint Franciscus
gesitueerd in een groene en rustgevende oase te midden van de velden in Asse,
aan de rand van Kobbegem.

Lees meer »
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be