Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Strek de benen na het stemmen en wandel voor het goede doel

Strek de benen na het stemmen en wandel voor het goede doel

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Strek de benen na het stemmen en wandel voor het goede doel

 

Op zondag 9 juni 2024 worden er Europese, federale en regionale verkiezingen gehouden. Om deze drukke dag ontspannen af te sluiten, nodigt Lions Pajottenland iedereen uit voor een verkwikkende wandeling door het pittoreske Pajottenland.

 

Het belooft een rijkgevulde dag te worden voor wie deelneemt. Naast een wandeling door het glooiende landschap van het pajottenland wacht een exclusief bezoek aan de gerenommeerde brouwerij Timmermans. Hier kan je de rijke geschiedenis van de oudste Lambiek brouwerij ter wereld beleven, waar al meer dan 300 jaar Lambiek wordt gebrouwen. Van al dat wandelen krijg je dorst natuurlijk, er is dan ook de mogelijkheid de bieren te proeven die in 2015 bekroond werden met de titel van ‘s werelds beste zuurbier door de World Beer Awards. Een unieke mogelijkheid om te ontdekken waarom deze brouwerij zo bijzonder is.

 

De wandeling start op zondag 9 juni tussen 10:00 en 14:00 uur en kan beginnen vanaf Lou’s plek, Kamerijklaan 46-48, 1700 Dilbeek, of vanaf Brouwerij Timmermans, Kerkstraat 11, 1701 Itterbeek. Tijdens de route kan er een kleine snack genuttigd worden en kan men iets drinken.

 

Tickets zijn beschikbaar voor slechts €10 voor volwassenen, €25 voor een familieticket, en kinderen tot 14 jaar wandelen gratis mee. Je kan ook collega’s, vrienden of familie uitnodigen, want bedrijven, vzw’s en groepen (maximaal 25 personen) zijn van harte welkom.

 

De route is 9 km lang en duurt ongeveer 2 uur, met de mogelijkheid om een korter traject te volgen. De exacte route wordt bij aanvang van de wandeling verstrekt.

 

Voorzitter Geert Bossuyt geeft mee “Het mooiste van alles is dat alle opbrengsten van deze wandeling naar waardevolle lokale projecten gaan.”

 

Iedereen die mee stapt ondersteunt onder andere MeeGaan, een leer- en tewerkstellingsproject in Herne dat jongvolwassenen met een verstandelijke beperking helpt hun talenten te ontwikkelen. Klim vzw, een zorgverlener in de regio Halle-Vilvoorde en Brussel, die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. En Zorgcirkels Jongdementie Halle-Vilvoorde, een project dat zich inzet voor de kwaliteit van leven, wonen en zorg voor mensen met jongdementie en hun mantelzorgers.

 

Alle ingrediënten aanwezig dus om alles even van je af te zetten. Voor meer informatie en tickets, bezoek de website of neem contact op via www.lionsclubpajottenland.be

Stap voor stap het verchil maken. De moeite dus om aan te sluiten en mee te wandelen!

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Zomerbar Hoeve Heierveld
Asse

Zomerbar Hoeve Heierveld

Hoeve Heierveld is een kleinschalige zorghoeve van het MPC Sint Franciscus
gesitueerd in een groene en rustgevende oase te midden van de velden in Asse,
aan de rand van Kobbegem.

Lees meer »
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be