Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Zwerfvuilactie gemeente Pepingen op zaterdag 23 maart

Zwerfvuilactie gemeente Pepingen op zaterdag 23 maart

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

In samenwerking met de Pepingse verenigingen, straat- en buurtcomités en geïnteresseerde inwoners, organiseren het gemeentebestuur en de gemeentelijke milieuadviesraad op zaterdag 23/03/2024 van 9u30 tot 12uur een opruimactie van zwerfvuil binnen het kader van de Lenteschoonmaak van “Mooimakers”. Meer informatie over de campagne van “Mooimakers” vindt u op www.mooimakers.be.

De deelnemers vertrekken in kleine groepjes per deelgemeente.

De gemeente zorgt voor het opruimateriaal zijnde: fluo hesjes, werkhandschoenen, vuilniszakken, grijpstokken, een vrachtwagen voor het wegbrengen van grotere spullen.

Als beloning wordt aan de deelnemers een drankje en een broodje aangeboden en is er een subsidie van € 1375 te verdelen onder de deelnemende verenigingen (berekend op basis van het aantal deelnemers per vereniging).

Onmiddellijk na de opruimactie, rond 12:15 uur, komen alle deelnemers samen in ’t schoolhuys te Bogaarden (Ring 12 – 1670 Pepingen) voor een broodjesmaaltijd. 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Expo's in Westrand
Dilbeek

Expo’s in Westrand

Westrand mocht dit seizoen 50 kaarsen uitblazen. Dat feestelijk, cultureel jaar wordt afgesloten in stijl met maar liefst 3 expo’s en een prachtige installatie die de vlucht naar de toekomst symboliseert.

Lees meer »
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »