Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Vorige zondag trakteerde Toneel Cantimpré de bewoners van woonzorgcentrum Henri Vander Stokken op een gesmaakte try-out voorstelling van hun komedie ‘De kat in de kelder’. Op 15, 16, 22 & 23 maart volgen de opvoeringen in Zaal De Kring in Bellingen.

Op 15 maart gaat Toneel Cantimpré uit Bellingen in première met de komedie ‘De kat in de kelder’ en het is inmiddels een traditie dat de theatervereniging een try-out voorstelling op de planken brengt in WZC Henri Vander Stokken in Pepingen. De bewoners van het centrum genoten zondagmiddag alvast met volle teugen van het komische toneelstuk en de verrassende ontknoping van het verhaal werkte danig op de lachspieren. Voor de spelers van Cantimpré was het anderzijds een uitgelezen kans om het stuk voor de eerste keer voor een publiek te spelen ter voorbereiding van de voorstellingen in Zaal De Kring.

Het grote publiek kan Toneel Cantimpré aan het werk zien met ‘De kat in de kelder’ op 15, 16, 22 en 23 maart om 20u in Zaal De Kring (Kareelstraat 11, Bellingen) en tickets kunnen online gereserveerd worden via www.cantimpre.be (10 euro/ticket).

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.