Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

De feestweek van MPC Sint-Franciscus

De feestweek van MPC Sint-Franciscus

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

De feestweek van MPC Sint-Franciscus

Vier mee: MPC Sint-Franciscus presenteert een week vol feestelijkheden!

De spanning stijgt terwijl we ons voorbereiden op een echte feestweek. Van 22 tot 26 mei staat onze agenda vol met spannende evenementen die niet te missen zijn. Maak je klaar om te feesten, te lachen en onvergetelijke herinneringen te maken!

Franciscofest – 22 mei
De festiviteiten beginnen op 22 mei met Franciscofest, dat dit jaar helemaal in het teken staat van de Olympische Spelen. Dit feest is speciaal bedoeld voor onze bijzondere gasten met een verstandelijke beperking. We bezorgen hen een moment waarop ze kunnen connecteren met elkaar en laten hen voelen dat ze erbij horen en geliefd zijn. Aan het eind van de dag geven we hen een klein cadeautje mee. Bijzondere dank aan onze sponsors: Dreamland Denderleeuw, Alvo Freshville Lennik, the Flavor Shop, ICI Paris XL, Groenten en Fuit Desaeger die ons steunden met hun giften. Bijkomende sponsors zijn uiteraard nog steeds welkom!


Dartstoernooi tijdens Buitengewoon Lopen – 24 mei
Op 24 mei organiseren we vanaf 18u een spannend dartstoernooi tijdens de Buitengewoon Lopen wedstrijd van BuSO en BuLO Sint-Franciscus. De perfecte kans om de competitie aan te gaan en misschien zelfs met de trofee naar huis te gaan! De opbrengsten komen ten goede aan de eerder vernoemde scholen. Graag vooraf inschrijven via deze link.

Boerderijfeest van de Hoeve – 26 mei
Het hoogtepunt van onze feestweek valt op 26 mei met het boerderijfeest van onze Hoeve. Een kans om samen te komen, te ontspannen en te genieten van de landelijke charme, compleet met heerlijk eten en drinken. Voor dit feest kunnen we rekenen op de steun van de sponsors DAL – dierenartsencentrum Lennik, De Doncker, Aveve De Dobbeleer Lennik, Heremans Printing, Castelein, Mini market Vimar, Alvo Freshville Lennik, Cleyn Hof Ten Bautebrugge en Cornelis Fencing.

Locatie
Alle feestelijkheden gaan door op onze weide, Lostraat 175 in 1760 Roosdaal.
We kijken uit naar een mooie opkomst van onze streekgenoten en hopen samen met hen een fijne tijd te beleven.

Over het MPC
Het MPC Sint-Franciscus profileert zich in Vlaanderen en Brussel als dienstverleningscentrum ten aanzien van minderjarige en volwassen personen met een verstandelijke beperking.

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Markt van de Smaak in Roosdaal
Roosdaal

Markt van de Smaak in Roosdaal

Op zondag 26 mei organiseren de provincie Vlaams-Brabant, Streekproducten Vlaams-Brabant vzw, de gemeente Roosdaal en LEADER Pajottenland een nieuwe editie van Markt van de Smaak, deze keer in Roosdaal.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Inhuldiging van het In Memoriampark
Roosdaal

Inhuldiging van het In Memoriampark

Tijdens de inhuldiging van het park op 27 april zullen voor de eerste keer de boomschijven, met de namen van de overledenen in 2023, geplaatst worden. Familie en vrienden van de overledenen zijn van harte uitgenodigd.

Lees meer »
Buitenschoolse opvang en activiteiten
Roosdaal

Buitenschoolse opvang en activiteiten

Op dit moment zijn de betrokken gemeentediensten (Onderwijs, Huis van het Kind, Welzijn, Cultuur, Jeugd, Sport, Sociaal huis, …) aan de slag met het project Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).

Lees meer »
Uitnodiging voor Kinderspel 2024
Liedekerke

Uitnodiging voor Kinderspel 2024

Op zondag 5 mei nodigen we alle families met kinderen van 0 tot 6 jaar uit voor Kinderspel! In het kader van de Week van de Opvoeding organiseert ook Liedekerke gezinsvriendelijke activiteiten.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren