Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Poëzieweek in Roosdaal

Poëzieweek in Roosdaal

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Poëzieweek in Roosdaal

De Poëzieweek start deze week met de gedichtendag (25.01) en alles draait rond het thema ‘Thuis’. Daarom worden een aantal dichters in de kijkers gezet die in Roosdaal hun thuis hebben of hadden.

Op dinsdag 30 januari om 20 uur is het de beurt aan Koen Stassijns met “Een man keert naar zijn dorp terug”.

U kan gratis in de Bib van Roosdaal (Brusselstraat 15 in Roosdaal) gaan luisteren naar Koen die voorleest uit zijn 2 meest recente bundels: Hemelingen (2019) en Het huis waar alles verdwijnt (2023).

Op vrijdag 2 februari kan u om 20 uur gaan luisteren naar “Wortels en Vleugels” met Maurits Van Liedekerke en Ivo van Strijtem. Gratis toegang, in de Polyvalente zaal GC Het Koetshuis – Strijtemplein 15, 1760 Roosdaal

In Roosdaal geworteld, maar de vleugels uitgeslagen om verderop (in de hele wereld) een kijkje te nemen. Als ambassadeurs van de poëzie hebben beide dichters tevens hun strepen verdiend om poëzie bij een ruimer publiek bekend te maken. Samen brengen ze een krachtige bloemlezing.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Boekvoorstelling ‘Galmend Roosdaal’
Roosdaal

Boekvoorstelling ‘Galmend Roosdaal’

Op donderdag 18 april slaat Rausa twee vliegen in één klap: zij presenteren een prachtig lees-kijk- en luisterboek over de Roosdaalse klokken én ze stellen de brochure van de Erfgoeddag, met als thema ‘Thuis’, voor.

Lees meer »
Buitenschoolse opvang en activiteiten
Roosdaal

Buitenschoolse opvang en activiteiten

Op dit moment zijn de betrokken gemeentediensten (Onderwijs, Huis van het Kind, Welzijn, Cultuur, Jeugd, Sport, Sociaal huis, …) aan de slag met het project Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant

Resultaten Energiebesparende maatregelen 2023

Naar aanleiding van de energieprijzen, die o.w.v. de oorlog in Oekraïne fenomenaal de hoogte ingingen in de zomer van 2022, stevende gemeentebestuur Lennik af op een energiefactuur die van 271.000 euro naar 1.015.000 euro zou stijgen.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren