Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Jaarlijkse huldiging sportlaureaten Sint-Lievens-Houtem

Jaarlijkse huldiging sportlaureaten Sint-Lievens-Houtem

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Jaarlijkse huldiging sportlaureaten Sint-Lievens-Houtem

Op zondag 17 december 2023 vond in Sint-Lievens-Houtem in CC De Fabriek de jaarlijkse huldiging plaats van de sportlaureaten en bijzondere sportverdienste.

‘De getalenteerde lokale sporters in onze gemeente werden in de bloemetjes gezet voor zowel hun lokale, als nationale prestaties. Deze sportieve talenten leveren niet alleen individuele prestaties, maar ze dragen ook bij aan de gemeenschappelijke trots en identiteit van Sint-Lievens-Houtem’ zegt schepen Jo Vermeulen, bevoegd voor sport.

Oud-sporters Fernand Hermie en Rik Van Boven

Tijdens de huldiging werden de laureaten een voor een in de schijnwerpers gezet, met vermelding van hun indrukwekkende prestaties. Een bijzonder moment was de erkenning van oud-sporters Fernand Hermie als profwielrenner en Rik Van Boven als voetballer. Hun langdurige toewijding werd beloond met een trofee voor bijzondere sportverdienste. Hun prestaties kenmerken de sportieve geschiedenis van de gemeente en dienen als inspiratie voor de nieuwe generatie sporters.

Sint-Lievens-Houtem is niet alleen een trotse sportgemeente, maar ook vastberaden om haar sporters maximaal te ondersteunen en zo de ontwikkeling van lokaal talent te bevorderen. Dit door nodige investeringen in sportinfrastructuur en andere faciliteiten en de toekenning van subsidies aan sportverenigingen en sportverenigingen die werken met jeugd.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
De Houtem Kalender
Sint-Lievens-Houtem

De Houtem kalender

De Houtem kalender. Het is niet enkel een kalender, maar ook een infoboekje over onze gemeentelijke diensten.

Lees meer »
500 jaar markt in Zottegem
Zottegem

500 jaar markt in Zottegem

In mei 1524 kreeg Zottegem het marktrecht van Keizer Karel V. 500 jaar later is de Zottegemse dinsdagmarkt nog altijd een publiekstrekker in de regio.

Lees meer »