Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Chiro Snoopy verhuist tijdelijk naar voetbalclub Leeuw-Brucom

Chiro Snoopy verhuist tijdelijk naar voetbalclub Leeuw-Brucom

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Chiro Snoopy verhuist tijdelijk naar voetbalclub Leeuw-Brucom
Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw investeert in vrijetijdsinfrastructuur. Na KLJ Vlezenbeek wordt alles in het werk gesteld om ook Chiro Snoopy onder te brengen in degelijke jeugdlokalen. Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw voorziet een nieuwbouw die voldoet aan alle hedendaagse eisen en normen. De bouw zal in het najaar van start gaan. Tijdens de werken krijgt Chiro Snoopy een tijdelijk onderkomen in de voetbalinfrastructuur op de site in de Pijnbroekstraat van voetbalclub Leeuw-Brucom. De Chiro neemt zijn tijdelijke intrek reeds na het zomerkamp in: de kinderen zullen er na het kamp opgehaald kunnen worden en zo kan het kampmateriaal onmiddellijk gestockeerd worden in de berging op de site van Leeuw-Brucom. Het is ook de gelegenheid voor ouders om een eerste keer kennis te maken met de site. Hiermee willen alle betrokkenen de impact op de werking van de Chiro zo klein mogelijk houden.

Chiro Snoopy is Leeuw-Brucom en het gemeentebestuur zeer dankbaar

Jeroen François, voorzitter van de raad van bestuur van vzw Chiro Snoopy : “In naam van de (hoofd)leiding, de kinderen en Vzw Chiro Snoopy zijn wij bijzonder opgetogen dat we een tijdelijk onderkomen vinden op de voetbalterreinen van Brucom. Wij zijn Leeuw Brucom en het gemeentebestuur zeer dankbaar dat wij vanaf augustus dit jaar van zowel de velden als de kantine & kleedkamers gebruik kunnen maken. Wij hopen natuurlijk wel dat deze tijdelijke situatie beperkt blijft tot één jaar en dat we in 2024 naar onze splinternieuwe lokalen kunnen verhuizen!” Gedurende een langere periode zullen zowel Chiro Snoopy als de voetbalclub twee keer per week gebruikmaken van de site. Om een vlotte samenwerking te garanderen, zijn er duidelijke afspraken gemaakt tussen Leeuw-Brucom, Chiro Snoopy en het gemeentebestuur.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Beweegmarkt
Dilbeek

Beweegmarkt

Onder het motto “Bewegen dóet iets met je” vond ook dit jaar weer de Beweegmarkt plaats in Dilbeek.

Lees meer »
Vernielingstocht doorheen Dilbeek
Dilbeek

Vernielingstocht doorheen Dilbeek

Het lijkt erop dat de verkiezingsstrijd is losgebroken in de laatste aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. ‘s Nachts werden verschillende verkiezingsborden van N-VA beklad door vandalen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren