Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Drie winnaars Jeugdboekenmaand

Drie winnaars Jeugdboekenmaand

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Drie winnaars Jeugdboekenmaand

Tobe, Lou-Marine en Rosie werden in de bloemetjes gezet als winnaars van de stempelactie van de Jeugdboekenmaand.

In maart vierde de bib van Sint-Pieters-Leeuw de Jeugdboekenmaand, met dit jaar als thema ‘Sport en spel’.  Kinderen werden uitgedaagd om 5 sportieve en leesopdrachten tot een goed einde te brengen. Voor elke uitgevoerde opdracht verzamelden ze een stempel op hun kaart. Uit de ingezonden stempelkaarten trok een onschuldige hand 3 winnaars, elk van hen kreeg een tof spel cadeau.

An Speeckaert, schepen van bibliotheek: “De Jeugdboekenmaand bracht spel- en leesplezier met heel wat activiteiten. Van sportieve outfits maken in de Maakbib tot een rondje racen op een go-cart in het Colomapark en van letters vinden in het zwembad tot een leesmarathon, voor jong én oud was de Jeugdboekenmaand een feest!”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren