Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Eindejaarsactie van start op 9 december

Eindejaarsactie van start op 9 december

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Eindejaarsactie van start op 9 december

Vanaf 9 december 2023 tot 15 januari 2024 slaan de provincie Vlaams-Brabant en diverse steden en gemeenten, waaronder Sint-Pieters-Leeuw, de handen in elkaar voor een leuke eindejaarsactie. Met deze actie willen we een warme oproep doen aan iedereen om lokaal te winkelen en onze deelnemende handelaars een hart onder de riem te steken.

Door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde “ikkooplokaal” app, kunnen klanten die bij een deelnemende handelaar shoppen dagelijks een QR-code scannen. Hiermee maken ze kans op fantastische prijzen. Hoe vaker men lokaal winkelt en de QR-code scant, des te groter de kans om in de prijzen te vallen.

In Sint-Pieters-Leeuw maken deelnemers kans op 50 waardebonnen ter waarde van 20 euro, een handige winkelcaddy en diverse prijzen aangeboden door lokale handelaars. De gelukkige winnaars worden bekendgemaakt tijdens de lentedrink voor inwoners op zondag 24 maart 2024. Als kers op de taart maken deelnemers ook kans op de hoofdprijs van de provincie,  namelijk een e-bike!

Deelnemende handelaars herken je aan de affiche  in hun zaak of etalage. Voor meer gedetailleerde informatie en het wedstrijdreglement verwijzen we naar https://www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be/EINDEJAARSACTIE.

Olivier Huygens, schepen van Lokale Economie: “Met de eindejaarsactie, Liever Lokaal, willen we iedereen aanmoedigen om hun aankopen te doen bij onze lokale handelaars. Zij dragen niet alleen passie en expertise, maar vormen ook de ruggengraat van onze samenleving. Door dichtbij te winkelen of te consumeren, beleef je niet alleen meer, maar investeer je indirect in de plaatselijke gemeenschap. Lokale handelaars creëren niet alleen werkgelegenheid in de buurt, maar sponsoren ook tal van lokale verenigingen. Ze geven zuurstof aan de handelskernen, wat de welvaart voor de mensen in je directe omgeving bevordert.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren