Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Jan Desmeth trekt de N-VA, Lijst van de burgemeester bij volgende gemeenteraadsverkiezingen

Jan Desmeth trekt de N-VA, Lijst van de burgemeester bij volgende gemeenteraadsverkiezingen

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Jan Desmeth trekt de N-VA, Lijst van de burgemeester bij volgende gemeenteraadsverkiezingen

De N-VA afdeling van Sint-Pieters-Leeuw trekt in oktober 2024 naar de kiezer met huidig burgemeester Jan Desmeth.

Desmeth werd unaniem voorgedragen door het lokale partijbestuur en gaat nu aan de slag met de opmaak van de kandidatenlijst ‘N-VA, Lijst van de burgemeester’.

“Met zijn jarenlange ervaring in de gemeenteraad, waarvan 8 jaar als schepen en sinds 2021 burgemeester is Jan de perfecte kandidaat om onze mooie gemeente te besturen.

We staan nu op 1 jaar voor de verkiezingen en met deze keuze zetten we nog meer in op een keuze voor Leeuw”, zegt lokaal voorzitter Marc De Bosscher. “Jan heeft van het partijbestuur de opdracht gekregen om de kandidatenlijst op te maken en het verkiezingsprogramma verder vorm te geven.”

Jan Desmeth is sinds 2013 schepen in Sint-Pieters-Leeuw en was tot einde 2020 bevoegd voor Sociale Zaken, Welzijn, Cultuur, Erediensten en Mobiliteit.

Nadien werd hij burgemeester met alle burgemeestersbevoegdheden, aangevuld met Cultuur en Senioren. “Met passie zet ik me meer dan voltijds in als burgemeester van onze mooie gemeente in de Vlaamse Rand”, aldus Desmeth. “We hebben heel wat troeven om de vele uitdagingen van de komende jaren aan te gaan. Veiligheid, leefbaarheid, verenigingen ondersteunen en een modern aanbod aan onze inwoners aanbieden blijven voor mij belangrijke prioriteiten. Het is mijn absolute ambitie om met een sterk team en in uitstekende verstandhouding verder te werken mét en voor onze inwoners. Als geboren en getogen Leeuwenaar is het een hele eer je eigen lokale gemeenschap vanuit deze functie te mogen dienen.” aldus Jan Desmeth.

“Met de keuze voor Jan als lijsttrekker van ‘N-VA, Lijst van de burgemeester’ vragen we als partij in 2024 de steun van de hele Leeuwse bevolking” besluit Marc De Bosscher.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Beweegmarkt
Dilbeek

Beweegmarkt

Onder het motto “Bewegen dóet iets met je” vond ook dit jaar weer de Beweegmarkt plaats in Dilbeek.

Lees meer »
Vernielingstocht doorheen Dilbeek
Dilbeek

Vernielingstocht doorheen Dilbeek

Het lijkt erop dat de verkiezingsstrijd is losgebroken in de laatste aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. ‘s Nachts werden verschillende verkiezingsborden van N-VA beklad door vandalen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren