Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Kom naar de lentedrink op zondag 24 maart

Kom naar de lentedrink op zondag 24 maart

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Kom naar de lentedrink op zondag 24 maart

Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw laat weten dat ze op zondag 24 maart alle Leeuwenaren uitnodigen om het glas te heffen op een prachtig begin van de lente want ja hoor: Lie geift er iene! Iedereen is welkom tussen 11 en 15 uur aan LDC De Wilg.

Tijdens deze gezellige lentedrink kan je genieten van een glaasje aan de bar of kan je een lekker hapje eten aan één van de foodtrucks.

Je kroost zal alvast niet aan je mouw komen trekken om zo snel mogelijk weer naar huis te gaan, want zij kunnen zich uitleven in het kidsdorp met springkastelen en grimeartiesten!

Alle info rond de lentedrink vind je op www.sint-pieters-leeuw.be/lentedrink

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren