Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Kunstkring De Merselborre stelt tentoon

Kunstkring De Merselborre stelt tentoon

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Kunstkring De Merselborre stelt tentoon

Elk jaar tonen de kunstenaars van Kunstkring De Merselborre hun nieuwe creaties, sommigen met een boodschap, sommigen louter intuïtief. Er kan ook onderlinge kruisbestuiving plaatsvinden, dat zorgt steeds voor unieke beelden. Bij iedere stap die je zet sta je in deze zaal continu oog in oog met een werk dat met passie en plezier is gemaakt. De kick van het creatief bezig zijn is te voelen in ieder werk. De grote verdienste van de kring is hun ‘veelheid’. Fotografie, Groen, Illustraties, Juwelen, Licht, Mixed Media, Schilderkunst, Video… Niettegenstaande ieder artiest apart een gans jaar zelfstandig, zonder inmenging van de andere leden van de groep, zijn oeuvre creëert, krijgen we toch ieder jaar opnieuw een coherent totaalconcept.

Ja, je mag ook fronsen of één oog dichtknijpen. Om beter te kunnen kijken en zien. We hebben het vermogen om te kijken, maar zien we het ook? Nemen we de tijd om meer dan wat rondkijken, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar kijk en zie eens werkelijk naar waar je voor staat.Heb oog voor details. Alles is hier om aanschouwd te worden. Welke gedachte of emotie had de kunstenaar bij het maken van dit werk? Benieuwd? Vraag ernaar, iedere kunstenaar is aanwezig en staat je graag te woord. Het is zeer boeiend om te horen wat kijkers waarnemen en hún interpretatie geven. 

Tentoonstellingsdata

Kom jij ook een kijkje nemen naar deze rijke variatie? Stap dan een van deze datums 14/15/21/22 oktober 2023 met open mind de cultuurtempel Merselborre binnen?

CC De Merselborre, Schaliestraat 2, 1602 Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren