Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Leerlingen duiken in eerste hulp

Leerlingen duiken in eerste hulp

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Leerlingen duiken in eerste hulp

De leerlingen van het 6e leerjaar van alle Leeuwse scholen volgen dit jaar een boeiende workshop van 2 uur over het toedienen van eerste hulp. Op 9 februari zijn de leerlingen van Den Top aan de beurt. Dit educatief initiatief kadert in de context van flankerend onderwijs.

Op 9 februari zijn de leerlingen van Den Top aan de beurt. Dit educatief initiatief kadert in de context van flankerend onderwijs.

Flankerend onderwijs verwijst naar een reeks initiatieven en acties die door lokale overheden worden ondernomen om, in samenwerking met diverse lokale belanghebbenden, een onderwijsbeleid te ontwikkelen dat aanvullend is op het Vlaamse onderwijsbeleid. Deze lokale acties streven ernaar om het onderwijs te ondersteunen en te versterken, waarbij scholen zelf ook als belangrijke partners worden beschouwd.

Bart Keymolen, schepen van onderwijs: “De workshop, georganiseerd in samenwerking met gespecialiseerde instructeurs, biedt de leerlingen waardevolle kennis en praktische vaardigheden in noodgevallen. Het doel is om hun bewustzijn over eerste hulp te vergroten.”

Samen bouwen aan een leerrijke toekomst waarin elke leerling niet alleen kennis vergaart, maar ook de vaardigheden bezit om hulp te bieden.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren