Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Leeuw Rinkt

Leeuw Rinkt

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans!

Op verschillende podia in het centrum ontdek je ook dit jaar veel muzikaal en danstalent. De lokale dansers van Dance O’Mania, River Boots, L&A Dance Company en de Dance O-afdeling van de Leeuwse Dans & Gymclub brengen het vuur aan de lont met hun dance moves.

Showkoor Remember wil de kracht van muziek delen via prachtige optredens. Met een combinatie van virtuose solozang, harmonieuze groepszang en funky moves zorgen ze ervoor dat iedereen zijn heupen losgooit.

Met Camel’s Drop komt er niet zomaar een reggaeband naar Sint-Pieters-Leeuw. Camel’s Drop brengt levendige hedendaagse reggae met een knipoog naar roots en dub. Keer op keer slagen ze erin de harten van hun publiek te veroveren. Voorafgaand en na het optreden brengen bevriende Dj’s je al in de juiste stemming met hun reggae vibes.

De avond afsluiten doen we door de benen te strekken met onder andere DJ HighLight. Het alter ego van Lucas Hertsens brengt de zomer tot in je hart en benen met zijn mix van zomerse zwoele platen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Beweegmarkt
Dilbeek

Beweegmarkt

Onder het motto “Bewegen dóet iets met je” vond ook dit jaar weer de Beweegmarkt plaats in Dilbeek.

Lees meer »
Vernielingstocht doorheen Dilbeek
Dilbeek

Vernielingstocht doorheen Dilbeek

Het lijkt erop dat de verkiezingsstrijd is losgebroken in de laatste aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. ‘s Nachts werden verschillende verkiezingsborden van N-VA beklad door vandalen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren