Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Namen nieuw kinderdagverblijf en lokaal dienstencentrum bekend

Namen nieuw kinderdagverblijf en lokaal dienstencentrum bekend

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Namen nieuw kinderdagverblijf en lokaal dienstencentrum bekend

Met veel enthousiasme willen we jullie op de hoogte brengen van de resultaten van onze oproep voor de namen van het gloednieuwe lokaal dienstencentrum en kinderdagverblijf op de Wilgenhofsite, schrijft www.leeuwdenktmee.be.

 

Jullie creativiteit en betrokkenheid hebben een mooi aantal suggesties opgeleverd: wij ontvingen 64 suggesties online en 50 suggesties op papier. Na zorgvuldige overweging hebben we de definitieve namen geselecteerd.

Lokaal dienstencentrum: De Wilg

We zijn verheugd aan te kondigen dat het lokaal dienstencentrum voortaan bekend zal staan als ‘De Wilg’. Deze naam is gekozen vanwege zijn krachtige eenvoud en de sterke connectie met jullie suggesties. Bijna 50 % van de inzendingen bevatte het woord ‘wilg’ of ‘Wilgenhof’, en ‘De Wilg’ sluit naadloos aan bij de natuurlijke uitstraling van het houten gebouw.

Kinderdagverblijf: Het Brabbelbos

Het kiezen van een naam voor het kinderdagverblijf was een uitdagende taak gezien de verscheidenheid aan suggesties. Uiteindelijk heeft ‘Het Brabbelbos’ de voorkeur gekregen. Deze naam weerspiegelt op een speelse manier de levendigheid en de avonturen die de kinderen zullen beleven in deze mooie omgeving.

We willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om suggesties in te sturen. Jullie betrokkenheid bij dit proces is van onschatbare waarde. ‘De Wilg’ en ‘Het Brabbelbos’ zullen niet alleen namen zijn, maar symbolen van gemeenschapszin en zorgzaamheid.

Bedankt voor jullie bijdragen en laten we samen uitkijken naar de voltooiing van deze moderne faciliteiten op de Wilgenhofsite.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Rozenfestival 2024
Sint-Pieters-Leeuw

Rozenfestival 2024

Het Rozenfestival in Sint-Pieters-Leeuw is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in en rond de betoverende rozentuin van het kasteel Coloma.

Lees meer »

Wivina Zomert

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseert Parkresidentie Wivina hun eerste editie van ‘Wivina Zomert!’ Dit evenement gaat door in het Wivina Park te Groot-Bijgaarden tussen 10u en 17u

Lees meer »
Zomerspeelplekken Dilbeek
Dilbeek

Zomerspeelplekken Dilbeek

Zomerspeelplekken: dé plek voor alle speelvogels en sportievelingen in Dilbeek.
De zomerspeelplekken zijn ondertussen een vaste waarde in de zomer van Dilbeek.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren