Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwbouw kinderdagverblijf in Sint-Pieters-Leeuw

Nieuwbouw kinderdagverblijf in Sint-Pieters-Leeuw

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwbouw kinderdagverblijf in Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Pieters-Leeuw en Asse, twee gemeenten uit de Vlaamse Rand, kampen met een achterstand in hun zorgaanbod. Zeker op het vlak van kinderopvang is er een grote nood. Daarom investeert Vlabinvest in totaal 240.465,08 euro in de twee nieuwbouwprojecten in deze gemeenten.

36 opvangplaatsen in Wilgenhofsite

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw investeert in een nieuw kinderdagverblijf op de Wilgenhofsite in het centrum van de gemeente. Deze nieuwbouw zorgt voor een hoger aanbod aan betaalbare kinderopvang. Dit hoger aanbod is broodnodig omdat er momenteel slechts op een minderheid van alle aanvragen een gunstig antwoord kan gegeven worden.

Het kinderdagverblijf krijgt één bouwlaag met een plat dak en is goed voor 36 extra opvangplaatsen. Er zal ook een buitenspeelruimte aangelegd worden en een voldoende grote bovengrondse parking.

Dit project krijgt een Vlabinvest-subsidie van in totaal 205.587,02 euro.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren