Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe uitbater De Koetsiervanaf maart 2024

Nieuwe uitbater De Koetsiervanaf maart 2024

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe uitbater De Koetsiervanaf maart 2024

Er is een nieuwe uitbater gevonden voor De Koetsier. De gemeenteraad van 26 oktober 2023 keurde de overname van de lopende concessieovereenkomst door Mathias Scheppers en Wendy De Moté goed. Zij nemen de concessie over vanaf 1 februari 2024 en zullen de zaak opnieuw openen in de tweede helft van maart 2024. De onderhandelingen hiervoor zijn nog lopende.

Jan Desmeth, burgemeester : “We hebben relatief snel een nieuwe uitbater gevonden. De vorige uitbaters hebben de afgelopen jaren bewezen dat deze zaak aantrekkelijk is en prima kan draaien. Deze reputatie heeft zeker geholpen om snel nieuwe uitbaters te vinden. De gemengde beoordelingscommissie van negen personen is ervan overtuigd dat Mathias en Wendy de geschikte kandidaten zijn. We kijken uit naar maart 2024.”

Mathias en Wendy zijn de huidige uitbaters van een horecazaak in het centrum van Halle en wonen zelf in Oudenaken.

Wendy De Moté : “Wij gaan in de toekomst zowel onze zaak in Halle als De Koetsier open houden. Mathias zal zich toespitsen op onze horecazaak in Halle en ikzelf op De Koetsier. We zijn beide al heel ons leven actief in de horeca. Toen we hoorden dat De Koetsier vrijkwam, heeft dit onmiddellijk onze interesse gewekt. We hebben twee goede koks en prima en flexibel personeel. We kijken ernaar uit jullie vanaf maart 2024 te ontmoeten.”

De Koetsier heeft een bijzondere plek in het hart van onze gemeente en is al jarenlang een geliefde ontmoetingsplek voor zowel inwoners als bezoekers. Het bestuur is dan ook verheugd dat het opnieuw een bruisende plek zal worden waar memorabele momenten en smakelijke ervaringen gedeeld kunnen worden. 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren