Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe uitbaters gezocht voor De Koetsier

Nieuwe uitbaters gezocht voor De Koetsier

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe uitbaters gezocht voor De Koetsier

Recentelijk heeft de huidige eigenaar van De Koetsier laten weten dat ze om gezondheidsredenen op korte termijn niet in staat zullen zijn om opnieuw te openen. Op langere termijn kunnen ze geen stabiele vooruitzichten bieden.

De uitbaters van De Koetsier hebben vele jaren bewezen dat De Koetsier zowel in de zomer als in de winter een rendabele en gezellige horeca-zaak kan zijn. Het is dus in het belang van iedereen dat de zaak zo snel mogelijk opnieuw haar deuren opent.

Nieuwe uitbater gezocht

In de concessieovereenkomst is een clausule opgenomen die een overname tijdens de looptijd ervan mogelijk maakt, mits goedkeuring door de gemeenteraad. We willen dan ook een oproep doen aan potentiële kandidaat-overnemers om contact op te nemen met mevrouw Marina Bosmans, afdelingshoofd burgergerichte zaken.

Tijdens de raadscommissie van 14 september 2023 zal er een update worden gegeven aan alle raadsleden over de huidige stand van zaken.

Op dit ogenblik is het nog niet mogelijk om in te schatten of er een geschikte overnemer gevonden zal worden, laat staan welke mogelijke startdatum een eventuele overnemer mogelijk acht. 

Het doel is om tegen de gemeenteraadsvergadering van 26 oktober 2023 meer duidelijkheid te verschaffen.

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw wil haar oprechte waardering uitspreken voor de inzet van de huidige uitbaters en wenst hen het beste voor de toekomst en een spoedig herstel van de huidige gezondheidsproblemen.


Contactgegevens van mevrouw Bosmans: marina.bosmans@sint-pieters-leeuw.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren