Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Opendeurdag Zilverlinde en Meander onthulling nieuwe logo LDC’s

Opendeurdag Zilverlinde en Meander onthulling nieuwe logo LDC’s

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Opendeurdag Zilverlinde en Meander onthulling nieuwe logo LDC’s

Tijdens de opendeurdag van Zilverlinde en Meander krijg je de gelegenheid om kennis te maken met het woonzorgcentrum, het lokaal dienstencentrum en andere faciliteiten. De hoogtepunten van de dag zijn de verkenning van de assistentiewoningen en de onthulling van het nieuwe logo voor de lokale dienstencentra van de gemeente.

Het nieuwe logo reflecteert de identiteit van de lokale dienstencentra en belichaamt de voortdurende inzet voor de gemeenschap en het welzijn van de inwoners.

De klaver vier verwijst naar de vier lokale dienstencentra van de gemeente. De zorg, dienstverlening en vrije tijd worden georganiseerd in de omgeving van de buurtbewoners en daarom vormen de vier blaadjes samen één geheel met ‘het huis, de buurtbewoner’ als centraal thema. 

Het klavertje staat ook symbool voor geluk, want met onze lokale dienstencentra willen we ervoor zorgen dat buurtbewoners zich goed voelen in hun wijk en willen we ook de sociale cohesie bevorderen. Bovendien stimuleren we het contact tussen buren zodat ze elkaar leren kennen en elkaar kunnen helpen. Het is tenslotte de bedoeling dat iedereen zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

Het nieuwe logo past ook naadloos bij de bestaande logo’s van het woonzorgcentrum (schoppen) en de assistentiewoningen (hart).

We kijken uit naar de voortzetting van onze missie om het welzijn en geluk van onze gemeenschap te bevorderen en om iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving te laten wonen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Rozenfestival 2024
Sint-Pieters-Leeuw

Rozenfestival 2024

Het Rozenfestival in Sint-Pieters-Leeuw is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in en rond de betoverende rozentuin van het kasteel Coloma.

Lees meer »

Wivina Zomert

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseert Parkresidentie Wivina hun eerste editie van ‘Wivina Zomert!’ Dit evenement gaat door in het Wivina Park te Groot-Bijgaarden tussen 10u en 17u

Lees meer »
Zomerspeelplekken Dilbeek
Dilbeek

Zomerspeelplekken Dilbeek

Zomerspeelplekken: dé plek voor alle speelvogels en sportievelingen in Dilbeek.
De zomerspeelplekken zijn ondertussen een vaste waarde in de zomer van Dilbeek.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren