Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Prikkelarme kermiservaring op jaarmarktkermis Sint-Pieters-Leeuw

Prikkelarme kermiservaring op jaarmarktkermis Sint-Pieters-Leeuw

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

De jaarmarktkermis van Sint-Pieters-Leeuw zal dit jaar voor het eerst een speciaal prikkelarm kermismoment organiseren. Dit prikkelarme moment zal plaatsvinden op zondag 12 november van 14 tot 16 uur en is bedoeld voor mensen die gevoelig zijn voor prikkels zoals felle lichten en luide geluiden.

Marleen De Kegel, schepen van markten: “De kermis is er voor iedereen. Daarom starten we met een prikkelarm kermismoment. Muziek en lichtjes horen van oudsher bij de kermis, maar soms zijn ze ook net die prikkel te veel om te kunnen genieten van het moment. Graag nodigen wij iedereen die op een andere manier van de kermis wil genieten, van harte uit.”

Dit eerste prikkelarme kermismoment is een stap naar een inclusievere kermiservaring waar mensen van alle achtergronden en met verschillende behoeften kunnen genieten. De organisatoren van de jaarmarktkermis streven ernaar om dit initiatief in de toekomst uit te breiden naar de zomerkermissen in Vlezenbeek en Ruisbroek, evenals naar andere jaarmarkten. De gemeente Sint-Pieters-Leeuw zet zich in voor een kermis die voor iedereen toegankelijk is, en deze primeur is een belangrijke stap in die richting.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Dag van de Dilbekenaar 2024
Dilbeek

Dag van de Dilbekenaar 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 gaat het dak eraf tijdens de nieuwste editie van Dag van de Dilbekenaar. Met Westrand als locatie voor dit gratis volksfeest omdat het cultuurcentrum zijn 50ste verjaardag viert.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren