Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Sportieve topevent Pajot Gravel Fondo

Sportieve topevent Pajot Gravel Fondo

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Sportieve topevent Pajot Gravel Fondo

In samenwerking met Golazo brengt het gemeentebestuur dit jaar een opwindende en vernieuwende gravelervaring naar Sint-Pieters-Leeuw. Op zaterdag 14 september vindt met ‘Pajot Gravel Fondo’ het slotevenement van de unieke Bolero Gravel Series plaats. De start en aankomst bevinden zich in Sint-Pieters-Leeuw.

Het epicentrum van alle gravelactie zal zich ter hoogte van het Colomapark bevinden. De Bolero Gravel Series omvatten vier graveltochten die zowel recreanten als eliterenners aantrekken binnen een nieuw format. Zowel professionele als amateurgravelaars zullen in onze gemeente te bewonderen zijn. De deelnemers zullen ons prachtige Pajottenland doorkruisen met schitterende gravelpaden als uithangbord. De natuurlijke schoonheid van de regio en de prachtige landschappen zullen hun gravelhart ongetwijfeld bekoren.

Herwig Smeets, schepen van sport: “We zijn verheugd om de Bolero Gravel Series te verwelkomen in Sint-Pieters-Leeuw. Dit evenement biedt een geweldige kans voor zowel professionele gravelbikers als lokale gravelenthousiasten en deelnemers van verder weg om onze prachtige omgeving, het Toscane van Vlaanderen, te ontdekken en te genieten van een spannende dag vol sportief avontuur. Het zal tevens de ultieme test zijn voor het WK Gravel enkele weken later. Uit recente ervaringen bij het organiseren van wielerevenementen, weten we dat Sint-Pieters-Leeuw die dag heel wat enthousiaste toeschouwers zal aantrekken die de gravelsfeer komen opsnuiven aan de start/finish. Zij zullen die dag van een uniek schouwspel en bijpassende randanimatie kunnen genieten!”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren