Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Urban Run 13 oktober in Negenmanneke (St-P-Leeuw)

Urban Run 13 oktober in Negenmanneke (St-P-Leeuw)

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Urban Run 13 oktober in Negenmanneke (St-P-Leeuw)

Ook dit jaar organiseren we een Urban Run en die zal doorgaan op vrijdagavond 13 oktober in Negenmanneke. De run start om 19.30 uur aan het Wildersportcomplex.

Het parcours is ongeveer 6 kilometer lang en je kan dat al lopend of al wandelend afleggen. Verder kunnen de sportievelingen er ook voor kiezen om de route twee keer af te lopen.

Sporten is de boodschap en daarom is het geen wedstrijd, maar een louter recreatief evenement. We proberen de route ook op maat te maken van rolstoelgebruikers en kinderkoetsen. Zo kan echt iedereen meedoen!

Negenmanneke telt heel wat gebouwen die velen wel kennen, maar enkel aan de buitenkant. De run zorgt ervoor dat je nu ook eens de binnenkant van die gebouwen kunt zien. Enkele voorbeelden zijn het Wildersportcomplex, de Brouwerij Belle-Vue en drukkerij Daddy Kate.

Langs het parcours zal ook nog entertainment voorzien zijn en dat geeft onze Run net dat tikkeltje meer.

Herwig Smeets, schepen van sport: “Met haar 309 deelnemers was de Urban Run van vorig jaar een groot succes! Een verdubbeling ten opzichte van het aantal deelnemers van het jaar ervoor. Ook dit jaar hopen we nog meer deelnemers te mogen verwelkomen zodat zo veel mogelijk mensen op een sportieve manier leuke plekken in onze gemeente kunnen ontdekken.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren