Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Verdachte van autodiefstal heeft verrassing op zak

Verdachte van autodiefstal heeft verrassing op zak

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Inspecteurs van de politiezone Zennevallei (Beersel/Halle/Sint-Pieters-Leeuw) troffen afgelopen weekend aan Dorent in Drogenbos een gestolen voertuig aan. Een 18-jarige die zich op dat moment in de wagen bevond, is opgepakt.

Het was een Toyota RAV4 met Franse nummerplaten die zondagochtend rond 3.30 uur de aandacht trok van een patrouille van de politiezone Zennevallei. De wagen, die geparkeerd stond achter een vrachtwagen, zag er om meerdere redenen verdacht uit. Zo was onder meer de achterruit stuk, en lag een zijruit volledig intact op de achterbank van het voertuig.

Zenuwachtig 

Bij het benaderen van de wagen stelden de inspecteurs vast dat op de bestuurszetel een man lag die meteen zenuwachtig reageerde. Op de vragen om zichzelf te identificeren en wie de eigenaar van het voertuig was, gaf hij op korte tijd uiteenlopende antwoorden.

Onderbroek met hasj

Verder onderzoek bracht aan het licht dat het voertuig eerder die nacht gestolen werd in Frankrijk. De verdachte, een 18 jarige man van Franse nationaliteit, werd van zijn vrijheid beroofd. Tijdens de het doorzoeken van zijn kleding, voor opsluiting in de cel, werd in de onderbroek van de verdachte 173 gram hasj aangetroffen. De drugs werden in beslag genomen. De verdachte is onder arrestatiebevel geplaatst.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Rozenfestival 2024
Sint-Pieters-Leeuw

Rozenfestival 2024

Het Rozenfestival in Sint-Pieters-Leeuw is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in en rond de betoverende rozentuin van het kasteel Coloma.

Lees meer »

Wivina Zomert

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseert Parkresidentie Wivina hun eerste editie van ‘Wivina Zomert!’ Dit evenement gaat door in het Wivina Park te Groot-Bijgaarden tussen 10u en 17u

Lees meer »
Zomerspeelplekken Dilbeek
Dilbeek

Zomerspeelplekken Dilbeek

Zomerspeelplekken: dé plek voor alle speelvogels en sportievelingen in Dilbeek.
De zomerspeelplekken zijn ondertussen een vaste waarde in de zomer van Dilbeek.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren