Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Website ziekenhuisschool Inkendaal is live

Website ziekenhuisschool Inkendaal is live

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Website ziekenhuisschool Inkendaal is live

Jawel, het is zover: de website van ziekenhuisschool Inkendaal is vanaf vandaag live! Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze sponsors Cera en Castaar Foundation.

Waarom er nood was aan een eigen website voor de school? Schooldirecteur Koen Bellemans benadrukt dat de ziekenhuisschool haar activiteiten en doelgroepen de laatste jaren uitbreidde en actief is op twee vestigingsplaatsen, nl. revalidatieziekenhuis Inkendaal en UZ Brussel. Bovendien is de werking vrij uniek, maar vinden scholen en ouders niet altijd de weg naar de geïntegreerde werking van het revalidatieonderwijs in Inkendaal. “Het doel van de website is een breder publiek bereiken en het aanbod verduidelijken.”

Daarnaast is er op de gloednieuwe website informatie te vinden over andere mogelijkheden die er zijn voor een kind dat langdurig niet naar school kan omwille van ziekte, revalidatie, psychische kwetsbaarheid… Naast ziekenhuisonderwijs bestaat er namelijk ook Bednet, tijdelijk onderwijs aan huis, School & Ziek zijn, enz. Deze informatie richt zich op scholen, ouders en mantelzorgers.

Raadpleeg de nieuwe website via www.ziekenhuisschoolinkendaal.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Adverteren