Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Zaterdag 11 november jaarmarkt in Sint-Pieters-Leeuw

Zaterdag 11 november jaarmarkt in Sint-Pieters-Leeuw

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Zaterdag 11 november jaarmarkt in Sint-Pieters-Leeuw

Op zaterdag 11 november is er opnieuw jaarmarkt in Sint-Pieters-Leeuw, het is één van de grootste uit de regio. De gemeente verwacht 250 kramen en 20.000 bezoekers.

De jaarmarkt vindt plaats in het centrum van de gemeente.

Prijskamp dieren

Een publiekstrekker blijft de prijskamp van de tentoongestelde dieren. Dit jaar kan men de  zadelpaarden, pony’s en boerenpaarden in de Pepingensesteenweg (tussen de H. Vanhouchestraat en Impeleer) komen bewonderen. De schapen, geiten, ezels, pluimvee en konijnen worden op een privé-perceel opgesteld.

Colomakasteel

De 81ste editie van Leeuw Art vindt plaats in het Colomakasteel (gelijkvloers).

De tentoonstelling is vrij toegankelijk.

Muziek- en dansoptredens

Mobiele muziekgroep:

  • Armanis Walking Jazz Band

Programmatie op het mobiel podium:

  • Naar jaarlijkse gewoonte zal je opnieuw kunnen genieten van de veelheid aan talenten van verschillende Leeuwse verenigingen.

Grote wegen blijven bereikbaar

Om het Leeuwse centrum zo goed mogelijk bereikbaar te maken, worden de grote wegen vrijgehouden voor het autoverkeer en vooral ook voor het openbaar vervoer en de pendel- en shuttlediensten.

Pendelbussen Makro -SPL: 9 tot 21 uur

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de pendelbussen tussen de parking van de Makro (Bergensesteenweg nr. 427) en de jaarmarkt (hoek Galgstraat-J. Depauwstraat). De bussen pendelen vanaf  9 tot 21 uur onafgebroken tussen beide bestemmingen.

Shuttledienst Vlezenbeek: 9 tot 17 uur

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de shuttledienst tussen centrum Vlezenbeek (Straatje links van oud gemeentehuis Vlezenbeek) en de jaarmarkt (hoek Brusselbaan-Nieuwenhovenlaan). Ook hier kan je van 9 tot 17 uur onafgebroken pendelen tussen beide bestemmingen.

Shuttledienst Ruisbroek: 9 tot 17 uur

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de shuttledienst tussen centrum Ruisbroek (Stationsplein) en de jaarmarkt (hoek Europalaan-Galgstraat). Van 9 tot 17 uur kan je onafgebroken pendelen tussen beide bestemmingen.

Parkeren

Langsheen de Galgstraat (tussen de Europalaan en de  Lotstraat) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met onpare huisnummers een parkeerstrook ingericht.

Langsheen de Victor Nonnemanstraat (tussen de Hoogstraat en rotonde gemeentehuis) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met onpare huisnummers een parkeerstrook ingericht.

Vanaf 11 november 9 uur tot 12 november 12 uur mag er ook gebruik gemaakt worden van parking Makro. Nadien wordt de parking afgesloten. We willen benadrukken dat het gebruik van de parking op eigen risico is.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Rozenfestival 2024
Sint-Pieters-Leeuw

Rozenfestival 2024

Het Rozenfestival in Sint-Pieters-Leeuw is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in en rond de betoverende rozentuin van het kasteel Coloma.

Lees meer »

Wivina Zomert

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseert Parkresidentie Wivina hun eerste editie van ‘Wivina Zomert!’ Dit evenement gaat door in het Wivina Park te Groot-Bijgaarden tussen 10u en 17u

Lees meer »
Zomerspeelplekken Dilbeek
Dilbeek

Zomerspeelplekken Dilbeek

Zomerspeelplekken: dé plek voor alle speelvogels en sportievelingen in Dilbeek.
De zomerspeelplekken zijn ondertussen een vaste waarde in de zomer van Dilbeek.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren