Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Heropstart handelaarsvereniging Ternat! Be Local Ternat

Heropstart handelaarsvereniging Ternat! Be Local Ternat

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Heropstart handelaarsvereniging Ternat! Be Local Ternat

Be Local Ternat viert haar terugkeer en zet zich in voor de promotie van lokale handelaars en ondernemers.

Eind 2023 sloegen Manon Coenjaarts (La Vie en Rose), Jonathan Goetvinck (SANO Livin’) en Kristien Lindemans (OHNE Ternat) de handen in elkaar en vormden ze een nieuw bestuur. Een kernteam met -het lijkt wel symbolisch- een bestuurslid in elk van onze drie deelgemeenten. “We vonden elkaar in onze passie voor het ondernemen en de liefde voor lokaal. Duurzame en persoonlijke klantrelaties voor het leven, daar schuilt de kracht van onze lokale handelaars. Met een duidelijke visie willen we ons samen inzetten voor een bloeiende lokale economie, het organiseren van evenementen en het stimuleren van samenwerking tussen handelaars. Be Local als kwaliteitslabel voor Ternatse Trots, daar gaan we voor.”

O.a. door de krachten te bundelen met het gemeentebestuur, streven we ernaar om onze inwoners bewust te maken van het gevarieerde aanbod dat Ternat te bieden heeft.  “Wambeek, Lombeek en Ternat barsten van de lokale schatten. Van gezellige boetiekjes en ambachtelijke winkels over smaakvolle restaurants en traiteurs tot een scala aan dienstverleners, je vindt het allemaal in onze eigen gemeente. 

Met onze vzw willen we lokaal winkelen promoten bij de inwoners van Groot-Ternat en de vele bedrijven en organisaties die hier gevestigd zijn. Woon, werk en koop lokaal! Zo stimuleren we niet alleen de economische groei, dankzij al die kleine zelfstandigen versterken we ook de sociale cohesie. Uiteraard willen we daarnaast ook volop inzetten op het verstevigen van de banden tussen de lokale ondernemers onderling.”

Zin gekregen om lid te worden van Be Local? 

Ontdek dan alles over het lidmaatschap op www.belocal-ternat.be

Meer informatie over het lidmaatschap?

Meer weten over de Be Local-cadeaubon voor organisaties en bedrijven?

Stuur een mailtje naar belocal.ternat@gmail.com.

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Buitenschoolse opvang en activiteiten
Roosdaal

Buitenschoolse opvang en activiteiten

Op dit moment zijn de betrokken gemeentediensten (Onderwijs, Huis van het Kind, Welzijn, Cultuur, Jeugd, Sport, Sociaal huis, …) aan de slag met het project Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren