Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Midzomer Wambeek 2024

Midzomer Wambeek 2024

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus. Het event vindt zoals steeds plaats naast de historische Brouwerij De Troch in het schilderachtige hart van Wambeek, Ternat.

Dit jaarlijkse evenement, dat sinds 1993 het midden van de zomervakantie markeert, heeft zich ontwikkeld tot een niet te missen evenement in de ruime regio, bekend om zijn hartverwarmende sfeer, de laagdrempeligheid en de significante bijdrage aan lokale goede doelen. Door de jaren heen heeft VZW Midzomer bijna €220.000 bijeengebracht voor diverse lokale initiatieven en goede doelen, waarmee het zijn stempel drukt als een evenement met een hart voor de gemeenschap.

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Midzomer met het afscheid van de legendarische schuimparty op vrijdagavond. Dit besluit volgt na zorgvuldige overweging en reflectie op de veranderende voorkeuren van ons publiek.

Kevin Coppens, voorzitter van VZW Midzomer, verduidelijkt deze beslissing: “De afgelopen jaren zagen we een verschuiving in de belangstelling voor de schuimparty. Met een open blik naar de toekomst en een luisterend oor naar onze bezoekers, hebben we besloten een nieuw tijdperk in te luiden met een “Foute Party” in onze grote tent. Dit zal gepaard gaan met een techno party in onze 2de tent, die op zaterdagavond dienstdoet als vip-tent. Beiden zullen nieuwe energie brengen op  vrijdagavond. 

De foute party zal plaatsvinden in onze nieuwe grote tent, en belooft een avond vol guilty pleasures en nostalgische hits te worden. Met als klap op de vuurpijl een optreden van Willy Sommers, zijn repertoire en charismatische performance staan garant voor een onvergetelijke start van het weekend. “Het is een eer voor ons om Willy Sommers, een ware legende in de Vlaamse muziekscene, te mogen verwelkomen op Midzomer!” aldus Coppens.

Zaterdag blijft trouw aan de succesvolle formule van de afgelopen jaren, met een mix van live muziek en een nostalgische reis naar de jaren ’90 na middernacht. Onder de live acts bevindt zich de top coverband Level Six, met Jo Hens (bekend als Nico uit “Familie”) en de Nederlandse Lisa Michels (bekend uit het VTM programma “K3 zoekt K3”) als frontfiguren.

De zondag van Midzomer is traditioneel gewijd aan familieactiviteiten, met het befaamde mosselrestaurant in samenwerking met de KWB, een gezellige rommelmarkt in samenwerking met De Pajotters Ternat, de actieve outdoor activiteiten van WAM/BREAK voor de kleinsten onder ons en dit jaar ook een unieke samenwerking met STRONGBOX voor een heus WK (Wammeks Kampioenschap). Op zondagavond geven we onze tent in handen van KLJ Wambeek en zullen zij voor een toepasselijke afsluiter van het weekend zorgen.

Dit veelzijdige programma zorgt ervoor dat Midzomer een evenement is voor jong en oud.

Voor de early birds onder ons: de ticketverkoop start op 1 april met een beperkte voorraad early bird tickets, gevolgd door twee golven reguliere ticketverkoop op 1 mei en 15 juni. Tickets zullen ook verkrijgbaar zijn aan de kassa gedurende het evenement.

Daarnaast is de organisatie op zoek naar lokaal DJ-talent voor de techno party op vrijdagavond. Dit biedt een unieke kans voor opkomende dj’s om zich te presenteren aan een breed publiek. Geïnteresseerden worden aangemoedigd deel te nemen aan de selectieprocedure, waarvan details binnenkort via onze social media kanalen bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie over het festival, de artiesten en de ticketverkoop, kan u de website www.midzomer.be bezoeken  of sociale media volgen voor de laatste updates.

Affiche

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
Ben je op zoek naar een energieke en gezonde levensstijl? Wil je jezelf uitdagen, sterker voelen en je fitnessdoelen bereiken? Zoek niet verder!
Ternat

Opendeur SANO Livin’

Ben je op zoek naar een energieke en gezonde levensstijl? Wil je jezelf uitdagen, sterker voelen en je fitnessdoelen bereiken? Zoek niet verder!

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Buitenschoolse opvang en activiteiten
Roosdaal

Buitenschoolse opvang en activiteiten

Op dit moment zijn de betrokken gemeentediensten (Onderwijs, Huis van het Kind, Welzijn, Cultuur, Jeugd, Sport, Sociaal huis, …) aan de slag met het project Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren