Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Mijn bizarre tante D, nieuw boek van Annick Bardijn uit Ternat

Mijn bizarre tante D, nieuw boek van Annick Bardijn uit Ternat

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Mijn bizarre tante D, nieuw boek van Annick Bardijn uit Ternat

Volgende week verschijnt ‘Mijn bizarre tante D – Het graancirkel-mysterie’, een leuk, avontuurlijk en spannend verhaal voor jongeren vanaf 10 jaar.

Ontrafel jij het mysterie van de graancirkels?

Annick Bardijn debuteerde met het succesvolle jeugdboek ‘Kattenkasteel’ en schreef het verhaal ‘De Schoolgeest’ dat gepubliceerd werd in ‘Het Supercoole, Supergrappige, Superheldenboek 1’.

 

Mijn bizarre tante D

Wanneer Zoé bij haar bizarre tante D moet gaan logeren, wacht haar een saaie, teleurstellende vakantie. Maar al snel komt hier verandering in. Zoé ontdekt een geheime kamer, merkt dingen op die haar tante nog bizarder maken en ontmoet Arjun, een eigenaardige jongen die achtervolgd blijkt te worden.

Wat is er toch aan de hand en wat hebben de graancirkels hiermee te maken?

Wanneer tante D verdwijnt, raakt alles in een stroomversnelling.

Wie zijn hun achtervolgers?

Wie is nog te vertrouwen?

Zullen Zoé en Arjun tante D nog terugvinden?

 

Wie is Annick Bardijn?

Annick Bardijn woont in Ternat, is getrouwd, mama van een 19-jarige dochter en plusmama van een 32- jarige zoon. Ze is ondertussen ook al oma geworden.

Ze werkt als peuterjuf op een Steinerschool.

Annick houdt van schrijven, lezen en fietsen. En, niet onbelangrijk, van haar kat, Vivaldi.‘Als kind zat ik meestal met mijn neus in de boeken. Ik vond het zalig om te vertoeven in een fantasiewereld. Ik hield vooral van mysterieuze, avontuurlijke verhalen. Op de lagere school was ik lid van de boekenjury en schreef ik graag mijn eigen verhalen. Zelfs opstellen en boekbesprekingen maken vond ik fijn. Later als kleuterjuf puzzelde ik mijn eigen versjes, poppenspelen, en liedjes in elkaar en als leerkracht in de lagere school probeerde ik mijn liefde voor het lezen en schrijven door te geven aan de kinderen.’

Haar droom om ooit een boek uit te geven, is twee jaar geleden met de publicatie van Kattenkasteel werkelijkheid geworden. Ze hoopt vooral dat ze kinderen kan meenemen in de rijke wereld van de fantasie en dat ze op deze manier het lezen tot een feest kan maken.

 

Boekinformatie

‘Mijn bizarre tante D’ verschijnt op 22 april 2024 als paperback.

ISBN paperback: 9789464789171

Genre: Spanning en avontuur voor jongeren vanaf 10 jaar

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
Markt van de Smaak in Roosdaal
Roosdaal

Markt van de Smaak in Roosdaal

Op zondag 26 mei organiseren de provincie Vlaams-Brabant, Streekproducten Vlaams-Brabant vzw, de gemeente Roosdaal en LEADER Pajottenland een nieuwe editie van Markt van de Smaak, deze keer in Roosdaal.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren