Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Tejater BlaBla zoekt enthousiastelingen

Tejater BlaBla zoekt enthousiastelingen

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Tejater BlaBla zoekt enthousiastelingen

De stichter van BlaBla Jan Van Rossem schrijft: 

Beste theaterliefhebber van groot Ternat,

Acht jaar geleden nam ik het initiatief om in ons fijn gehucht “Den Bos” een theaterproject op te starten. Een dertigtal personen tussen 16 en 76 jaar schreven zich in voor een acteerinitiatie. Met deze acteurs voerden we dat jaar ook ons eerste avondvullend stuk “Te Laat” op.

De jaren erna volgden vlotte komedies zoals “Martha en Mathilda”, “De Godmother”, “De Pillenkast” en “Felix en Diana”, telkens voorafgegaan door een jongerentoneel. De belangstelling van het grote publiek groeide steeds meer. We klokten ieder jaar af op zes voorstellingen met een opkomst van ruim 100 kijklustigen per voorstelling!

In 2020 kwam spelbreker “Covid19” en werden de repetities van mijn zelfgeschreven stuk “Als uw broek maar waggelt!” stopgezet. Vorig jaar kon de internationale komedie “Joost mag het weten”  door het onverwacht wegvallen van één van de actrices niet doorgaan.

Vol moed en met veel goesting hernemen we dit stuk in het begin van 2024 met volgende Ternatse steracteurs en -actrices: Marjan Nevens, Wim Platteau, Patrick Lintermans, Jonas Van Hessche en Kristel Van Vreckem in een regie van mezelf.

21 november voor of achter de schermen

Voorzitter Kris Van de Steen vormt samen met jongerenregisseur Tom De Niels en mezelf het bestuur. Als bestuur willen we de komende jaren nog vele theaterplannen realiseren. We zijn en blijven dan ook steeds op zoek naar geëngageerde mensen binnen onze vzw Amusementstejater Blabla:

Niet alleen toekomstige acteurs/actrices (met en zonder ervaring), maar ook mensen die achter de schermen een handje willen helpen (decor, licht, geluid, helpende hand tijdens de voorstellingen, … ) zijn van harte welkom.

Met andere woorden:

Voel je de acteermicrobe kietelen? Steek je graag een handje toe achter de schermen? Zak gerust af naar onze eerste BlaBla infoavond op dinsdag 21 november om 19u.

Place to be: Parochiezaal St-Jozef – Dahlialaan 1/3

Bij een drankje en in een gezellige sfeer praten we graag bij en luisteren bestuursleden Kris, Tom en ik graag naar jullie mogelijkheden en verwachtingen. 

Graag een seintje via kris.vandesteen@icloud.com of via jan.

Hopelijk tot dan! Jan Van Rossem

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Stand van zaken trajectcontroles Asse
Asse

Stand van zaken trajectcontroles Asse

Anderhalf jaar geleden startte het gemeentebestuur van Asse met de aanpak van de verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid op 7 locaties via trajectcontroles op snelheid (zone 30 km/u) en op doorgaand tonnagevervoer (+3.5T).

Lees meer »
Kobbegem Kermis gaat weer voluit
Asse

Kobbegem Kermis gaat weer voluit

Van 19 tot 22 juli vindt in de schaduw van de Mort Subite brouwerij de gezellige, volkse
Kobbegem Kermis weer plaats. Dit jaar staat er een gevarieerd programma klaar voor jong en
oud.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren