Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Alwin Loeckx kandidaat Vlaams parlement 5de plaats

Alwin Loeckx kandidaat Vlaams parlement 5de plaats

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Alwin Loeckx kandidaat Vlaams parlement 5de plaats

Alwin Loeckx maakte vandaag zijn kandidatuur bekend voor Groen voor het Vlaams parlement op de 5de plaats (Vlaams-Brabant).

Alwin Loeckx: “Al 20 jaar zet ik me in voor een groener Pajottenland als vrijwilliger van Natuurpunt en als directeur van een streekvereniging. Voor echte verandering is een andere politiek nodig, met de natuur in het hart.  Groen is voor mij dé partij van het platteland. Enkel Groen durft de bouwwoede een halt toeroepen en gaat voluit voor samenwerking van natuur en landbouw. Groen maakt werk van sociaal beleid, levende dorpen en betere mobiliteit. Plattelandsregio’s zoals het Pajottenland, Dijleland en Hageland worden steeds meer overgeleverd aan projectontwikkelaars. Ik zie dat de lokale politiek laat betijen en natuur en landbouw tegen elkaar blijft opzetten. Een droevig dieptepunt was toen CD&V gemeentebesturen het dossier weigerden te steunen voor landschapspark Boerenlandschap Pajottenland. Vlaanderen heeft dringend nood aan meer ruimte voor bos, groen en water. Niet alleen om de klimaatcrisis tegen te gaan, maar ook om ons als mens beter te voelen. Samen met Groen wil ik de kracht van de natuur opnieuw haar werk laten doen in onze dorpen, steden, landbouw en landschappen. Niet tegen de natuur, maar mét de natuur werken. Geen bla bla maar boom boom 🌳🌳🌳”

Wie meer informatie wil, kan surfen naar www.groenpajottenland.be/alwin_loeckx

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
imec doet mee aan vernieuwde Fietstest
Vlaams-Brabant

imec doet mee aan vernieuwde Fietstest

imec uit Leuven start op 29 april met de vernieuwde Fietstest van de provincie Vlaams-Brabant. Tijdens zo’n Fietstest laten werknemers de auto 3 weken aan de kant staan om hun woon-werk verkeer met een elektrische fiets af te leggen.

Lees meer »
  • Postzegel
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand