Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Kerstmarkt Opwijk 2023

Kerstmarkt Opwijk 2023

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Kerstmarkt Opwijk 2023

Programma

 • Zaterdag 2 december 2023 kan je van 18 tot 3 uur genieten van lekkere spijs en drank bij 21 Opwijkse verenigingen en goede doelen. Je kan hen vinden in de kerstchalets op de Borchtsite. Belangrijk: deze zone is volledig overdekt. Kom elkaar tegen, consumeer en dans op de tonen van DJ Vadderken.
 • Deze verenigingen staan ook op zondag 3 december 2023 voor jullie paraat. De kerstmarkt op de Borchtsite wordt volledig uitgebreid op de parking van Hof ten Hemelrijk door een gezellige koopjesmarkt van 14 tot 18 uur. Kom originele ideeën opdoen voor jouw kerstdecoratie, koop mooie eindejaarsgeschenken of proef van lekkere hapjes en drankjes. 
 • Het toeristisch infopunt is zondag 3 december 2023 uitzonderlijk open van 14 tot 18 uur. De vrijwilligers staan voor iedereen klaar staan om de nodige info te bezorgen over de kerstmarkt en de standhouders. Je kan er ook het bier (H)Opwijks Blond en gemeentelijke geschenkbonnen aankopen.  

Bezoek van de Kerstman en zijn rendieren

 • De Kerstman zakt opnieuw af naar Opwijk en brengt dit jaar ook zijn rendieren mee. Kom op zondag 3 december 2023 jouw tekening van Hopper met je persoonlijke kerstwens afgeven aan de Kerstman en ga met hem op de foto!
 • Santa’s Springdieren vinden al springend op hun springstelten en op speelse muziek hun weg tussen de bezoekers. Met hun gekraalde schilden en machtige horens zijn ze opgewassen tegen elk Opwijks avontuur. Klapperend op hun hoeven steken ze hun glanzende (rode) neusjes graag in andermans zaken, snuffelen ze naar plagerijtjes en vinden ze nieuwe vrienden om mee te knuffelen.

Kerstopendeur Winkelen in Opwijk-Centrum

 • Ook onze lokale handelaars wikkelen zich in een heuse kerstsfeer. Winkel lokaal in het weekend van 1 tot 3 december 2023 en win een cadeaubon t.w.v. 50 euro uit de prijzenpot van 1.000 euro! Het enige dat je moet doen, is een aankoop verrichten bij een deelnemende handelaar.
 • Deelnemende handelaars: FM Shoe – Schoonheidsinstituut Athena – Lots – titatimi – De Hoprank – Yemaya massage – Gift & fun – Kidsboetiek – Lingerie Laho – Karbon.

Shuttledienst Station – Hof ten Hemelrijk

 • De huidige infrastructuurwerken in het centrum zorgen ervoor dat de kerstmarkt op de centrumparkings wordt opgesteld. Zeker op zondag zal hierdoor minder parking beschikbaar zien. Hierdoor heeft het lokaal bestuur besloten om een shuttledienst in te schakelen op zondag 3 december 2023
 • Kom je met de auto? Dan raden we jou aan om te parkeren aan het station. We voorzien een shuttledienst tussen 14 en 18.30 uur die jou elke 20 minuten veilig naar de Kerstmarkt brengt en weer terug. Wil je even stoppen aan onze lokale handelaars, dan vraag je dat gerust aan onze chauffeur! Ook daar word je met plezier naartoe gebracht.
 • Uiteraard moedigen we alle bezoekers graag aan om met de fiets of te voet te komen! 

Verkeersmaatregelen

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
imec doet mee aan vernieuwde Fietstest
Vlaams-Brabant

imec doet mee aan vernieuwde Fietstest

imec uit Leuven start op 29 april met de vernieuwde Fietstest van de provincie Vlaams-Brabant. Tijdens zo’n Fietstest laten werknemers de auto 3 weken aan de kant staan om hun woon-werk verkeer met een elektrische fiets af te leggen.

Lees meer »
 • Postzegel
 • Radio Rand
 • Adverteren
 • Radio Rand