Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Lancering UiTPAS Noordrand

Lancering UiTPAS Noordrand

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Lancering UiTPAS Noordrand

Vanaf 2 mei 2024 breidt de werking van UiTPAS in de Noordrand aanzienlijk uit. Naast de gemeente Asse die in 2021 de UiTPAS in onze regio introduceerde, treden nu ook 5 extra gemeenten toe. UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart die je gebruikt bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten. Vanaf 2 mei kan je een UiTPAS Noordrand kopen en gebruiken in:

Asse – Grimbergen – Londerzeel – Machelen – Meise – Vilvoorde

 

UITPAS Noordrand in een notendop:

Algemeen

UiTPAS is de spaar- en voordelenkaart op initiatief van Vlaanderen die je gebruikt bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten. Een UiTPAS is een persoonlijke kaart en blijft levenslang geldig. Het kortingstarief wordt wel jaarlijks herbekeken.

 

UiTPAS Noordrand kopen

Iedereen kan een UiTPAS Noordrand voor 5 euro kopen in deze 6 gemeenten, ongeacht of je woont in één van deze deelnemende gemeenten. Wie recht heeft op een UiTPAS met kortingstarief kan als inwoner van één van deze gemeenten de UiTPAS voor 1 euro aankopen in de gemeente waar hij/zij woont. Een pashouder krijgt na aanschaf ook één of meerdere welkomstgeschenken. Zo verdient hij/zij al onmiddellijk de kostprijs van de UiTPAS terug.

 

Sparen en ruilen met UiTPAS Noordrand

Met de UiTPAS spaar je een punt per deelname aan een vrijetijdsactiviteit van een UiTPAS-organisator. Later ruil je x-aantal punten om voor leuke voordelen zoals een gratis ticket, een korting, een gadget, of …

 

Kortingstarief bij beperkt budget

Heb je een UiTPAS met kortingstarief? Dan spaar en ruil je niet alleen met je UiTPAS. Je ontvangt op vertoon van je UiTPAS bovendien ook een grote korting van 80% bij je deelname aan een vrijetijdsactiviteit van een UiTPAS-organisator in bovenstaande 6 gemeenten. De toepasbaarheid van en het recht op het kortingstarief wordt voor de betreffende pashouders jaarlijks opgevolgd.

 

UiTPAS Noordrand gebruiken

Je UiTPAS gebruik je bij een UiTPAS-vrijetijdsorganisator in een gemeente die is aangesloten bij UiTPAS: Asse, Grimbergen, Londerzeel, Machelen, Meise en Vilvoorde en bij uitbreiding bij alle aangesloten vrijetijdsorganistaorenin heel Vlaanderen. Je spaart en ruilt er punten. Heb je een UiTPAS aan kansentarief? Dan neem je op vertoon van je UiTPAS deel aan activiteiten met 80% korting. Dit is enkel mogelijk bij de 6 aangesloten gemeenten van UiTPAS Noordrand. Een actueel overzicht van de aangesloten organisatoren in de Noordrand vind je door op www.uitpasnoordrand.be/ik-ben-burger/uitpas-noordrand-gebruiken verder te klikken op de gemeente van jouw interesse.

 

www.uitpasnoordrand.be

Sinds 1 april staat de nieuwe website uitpasnoordrand.be online. UiTPAS Noordrand focust hiermee op gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid met een luik voor de burger en een luik voor de organisator en heldere navigatieknoppen.  

 

Meerwaarde UiTPAS Noordrand

Elke gemeente of stad heeft ongetwijfeld één of meerdere eigen kortingssystemen voor vrijetijdsdeelname. Door de lancering van UiTPAS Noordrand mijden we de versnippering en bieden we één en hetzelfde duidelijke spaar- en kortingssysteem aan voor alle deelnemende gemeenten.

Als aangesloten vrijetijdsorganisator zet je je in voor een maatschappelijk zinvol project. Je promoot het vrijetijdsleven en biedt perspectief aan mensen met een beperkt budget door de financiële drempel naar vrijetijdsactiviteiten te verlagen.

Vanaf 2 mei kunnen burgers van de hele Noordrand terecht in de deelnemende gemeenten om een UiTPAS te kopen en ermee te sparen. Het is de bedoeling dat op termijn alle 13 gemeenten van de Noordrand UiTPAS aanbieden.

 

Planning start UiTPAS Noordrand

Vrijdag 26 april werd UiTPAS Noordrand gelanceerd op het persmoment te CC Asse. Vanaf donderdag 2 mei kan je aan verschillende balies ook in de 6 gemeenten een UiTPAS Noordrand aankopen en die daar gebruiken bij UiTPAS-organisatoren.

 Iedereen die meer info wenst of al snel een UiTPAS wil aanschaffen, is van harte welkom op de UiTPAS-infostand tijdens één van de lokale lente-evenementen.

  • zondag 28 april infostand op Goesting in Lentemarkt te Grimbergen
  • zondag 5 mei infostand op Gezinshappening te Machelen
  • zondag 5 mei infostand op Vilvoords Waterfeest te Vilvoorde
  • zaterdag 11 mei infostand op Jaarmarkt te Londerzeel Sint-Jozef
  • maandag 20 mei infostand op Jaarmarkt te Steenhuffel
  • zondag 26 mei infostand op Beiaardfeesten te Meise

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
imec doet mee aan vernieuwde Fietstest
Vlaams-Brabant

imec doet mee aan vernieuwde Fietstest

imec uit Leuven start op 29 april met de vernieuwde Fietstest van de provincie Vlaams-Brabant. Tijdens zo’n Fietstest laten werknemers de auto 3 weken aan de kant staan om hun woon-werk verkeer met een elektrische fiets af te leggen.

Lees meer »
  • Postzegel
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand